Eiendomsmegler Emoov tilbyr spesielle husvisninger for hunder

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Fire av fem potensielle huseiere sier at de ikke ville gi et tilbud på drømmehuset hvis det ikke var kjæledyrvennlig, så en eiendomsmegler har kommet med en genial idé.

Nettagent Emoov har inngått samarbeid med hundeopplevelse og gå -app, Rover.com, for å sikre at pooches er fornøyd med sitt potensielle nye palass ved å sette opp spesielle husvisninger for hunder.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

I løpet av den siste helgen i september (lørdag 29. og søndag 30.) blir husjegere og valpene deres invitert til å se kjæledyrvennlige eiendommer oppført av Emoov.

En av fire britere husholdninger eier en hund, og å ivareta deres behov er en prioritet. Visse funksjoner, som en peis for kjæledyret sitt å krølle opp ved siden av; den perfekte størrelsen på hagen å leke i; gode hundevandringsmuligheter på dørstokken; og store vinduer foran for å holde et vakt øye fra, er ikke alle omsettelige når du kjøper et nytt hjem.

insta stories

bilde av mops med eier

Rover.com

Rovers europeiske daglig leder, Christopher Cederskog, sier at hunder ofte er det viktigste medlemmet i familien, så selgere gjør lurt i ikke å overse dem.

'Vi forstår hvor viktig hjemmet er for en hund da de ofte tilbringer mest tid i huset, mens eierne deres går på jobb, handler eller besøker venner i korte perioder. Flertallet av eierne ser på hunden sin som et medlem av familien, og vi mener at hvert familiemedlem bør ha like mye å si i hjemmet de bor i, sa han.

'Hunder har en sterk intuisjon, og karakteren deres kan endre seg dramatisk hvis de er ulykkelige, spesielt i ukjente eller uvelkomne omgivelser. Vi føler sterkt at alle eiere bør ta med hundene sine til å se et hus før de kjøper, for å garantere lykke av hele familien i sitt nye miljø. '


Natalie CornishNatalie er fungerende digital redaktør for Red Online.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.