Hvor lang tid tar det egentlig å kjøpe hus?

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvor lenge varer det egentlig ta for å kjøpe hus?

I gjennomsnitt 84 timer tilsynelatende, men "noen kjøpere vil bruke mye lenger," sier Linda Jeffcoat fra Stacks Property Search & Acquisition.

Stabler anslått at kjøpere i en sterk beslutningsposisjon vil bruke minst 80 timer på å bygge opp sin kunnskap og ekspertise før de gir et tilbud på sine drømmehjem, men de advarte om at omfattende online forskning faktisk er en av de største fallgruvene.

"Internett er utvilsomt ansvarlig for mye bortkastet tid," forklarer Linda. 'En av de største farene ved portal-perving er at kjøpere har en tendens til å bruke for lang tid på datamaskinen, og ikke nok tid på veien.'

Par ser gjennom vinduet

andresrGetty Images

En typisk sammenbrudd antas å se slik ut:

10 timer: Gjennomfører omfattende online forskning.

3 timer: Snakker med eiendomsmeglere.

15 timer: Å kjøre rundt i landet med barn og hunder, tilbringe tid på gode og dårlige puber, se på naboer og nabolaget, og gjør deg generelt kjent med landets løgn.

insta stories

40 timer: Ser på 20 hus (minimum anbefalt beløp for å plassere en kjøper i en sterk beslutningsposisjon).

16 timer: Søvnløse netter (en uunngåelig del av husjakt).

TOTALT: 84 timer

'Å finne og kjøpe er sjelden en rask prosess, men sanntidsforskning vil gi utbytte.'

Selv om tiden som er investert for å ta en endelig beslutning er noe betydelig, råder Linda de som er seriøse om å kjøpe for å ha et godt forhold til alle agenter i området.

'Inntrykket du får fra bilder og beskrivelser kan variere dramatisk fra det virkelige,' legger hun til. 'Så for all del starte søket ditt på internett, men ta telefonen, snakk med agentene og se så mye eiendom du kan.'

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun er opptatt av å avdekke morgendagens største hjemmetrender mens du leverer stilig rominspirasjon, små plassløsninger, enkle hageideer og turer rundt i de hotteste eiendommene på marked.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.