9 beste høylytte vekkerklokker for tunge sovende 2020

instagram viewer

Hvis støy alene ikke virker, er denne høye vekkerklokken vibrerer, rister på sengen din og fungerer på et ekstra høyt nivå. En Amazon-anmelder, alias en forelder til en tenåring som er vanskelig å våkne, sier at denne vekkerklokken gjorde sine "elendige morgener" til "noe" ut av en drøm. "En anmelder kommenterte at alarmen til og med vekket naboen - bare noe å merke seg hvis du bor i et leilighet.

Mens alarmen er høy, Du kan justere volumet til å være lavt eller høyt. Eldre og nærsynte brukere synes den lyse 4-tommers skjermen er veldig nyttig når man leser tid på avstand. En stor snooze -knapp sitter øverst på den slanke klokken for enkel tilgang, noe som kan være en fordel eller ulempe, avhengig av hvor avhengig du er av den.

Enten du reiser ofte eller bare foretrekker en mer kompakt vekkerklokke, er denne sammenleggbare alarmen noe for deg. Den har en enkel design med bare fem knapper. Anmeldere ser ut til å være enige om at alarmen er spesielt høy for reiser, spesielt. En anmelder sier: "De periodiske pipene blir høyere og raskere til du slår av eller trykker på lys -knappen for å aktivere slumreknappen, som jeg elsker." 

insta stories

Denne søte vekkerklokken i sølv fungerer som en gammeldags, noe som ikke er en dårlig ting. De tvillingklokke-design og en mini-hammer gir ekstra høy ringing så du hopper rett ut av sengen. En anmelder krediterer denne klokken for at han ikke lenger er sen til å jobbe. Når det gjelder tikkingen, hevder merket og anmeldere at tikkingen forblir taus hele natten.

Selv om du sover på den behageligste og koseligste madrassen, ble denne vekkerklokken laget for å vekke deg i tide. Den har en ekstra høy summer og sengestokker som vibrerer på et mildt, middels eller sterkt nivå. Klokken har en dobbel alarminnstilling hvis partneren din våkner på et eget tidspunkt. Bonus: USB -porter på siden lar deg lade iPad, iPhone eller Android -enhet.

Denne morsomme lille robotklokken er faktisk resultatet av en vellykket Shark Tank -pitch. Clocky vil garantert få deg ut av sengen fordi i tillegg til piping, han rister, beveger seg rundt og løper fra deg til du slår ham av, tvinge du skal reise deg. Anmeldere gjør oppmerksom på at denne klokken er mer av en nyhet, så den varer kanskje ikke så lenge andre alternativer på denne listen.

Hvis stil og design er en prioritet for deg, gjør denne klokken susen. Den kommer i svart, hvitt og fire pastellfarger, så den passer med hvilken estetikk du jobber med. Brukere elsker den lille klokken har stille tikkgjør det lettere for deg å sovne om natten. Retroklokken tilbyr også en bakgrunnsbelysning som kan aktiveres med en liten knapp bak klokken.

Blå bakgrunnsbelysning holder denne vekkerklokken skånsom mot øynene, samtidig som den gir en behagelig mengde lys. Den er knapt større enn håndflaten, noe som gjør den til den perfekte størrelsen for et nattbord, skrivebord eller reiser. Bare husk at skjermen sitter på en liten vinkel, som anmeldere synes er vanskelig å se på når de våkner.

Anmeldere kaller denne klokken "den beste fra begge verdener" fordi den kombinerer teknologien til en høy alarm med klassiske tvillingklokker. Den tilbyr også doble alarmer, lang batterilevetid og enkel transport. Anmeldere liker at klokken er ganske enkel å sette opp, selv om noen kommentarer de skulle ønske at klokken gikk på AA -batterier i motsetning til AAA.