Kjøp og plant tidlige vårblomstrende løker i september

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvis du bare har en time til overs ...

... kjøpe og plante veldig tidlige vårblomstrende løker

Dette inkluderer krokus [bildet ovenfor] (kjøp her), scilla (kjøp her) og druehyasinter (kjøp her). Pærene er små og enkle å plante, så gå mellom 30 og 50, bruk en murske for å grave hullene, og plant dem på omtrent 10 cm. Velg posisjonen nøye, i sol eller skygge, men et sted kan de skinne og gi liv til hagen på det kjedeligste av senvinterdager.

Druehyasinter
Druehyasinter

James A. GuilliamGetty Images


I mellomtiden er månedens blomst... Dahlia

Høstblomster handler om de fargerike fargene, og det beste må være dahliaer, som vil blomstre til de første frostene. Klipp regelmessig - ikke la dem dø og vende seg til frø - og planten vil fortsette å blomstre.

Ulike dahliaer

Beate ZoellnerGetty Images

De er alle vakre, men prøv den rike rødbrune for en fantastisk blanding Dahlia 'Rip City' (kjøp her) med lavendelfargete salvier (kjøp her), eller lys rosa Dahlia 'Caroline'.

insta stories

Fra: House Beautiful magazine

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.