Boses støymaskerende soveputer hjelper deg med å sove bedre om natten

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Ingenting, og jeg gjentar ingenting, er mer irriterende for meg enn å ikke kunne søvn på grunn av støy rundt meg. Enten det er en snorkende sengepartner, byggearbeid ute eller en høy romkamerat, er jeg sikker på at mange kan forholde seg til frustrasjonen. Av egen erfaring har jeg prøvd omfangsrik lyddempende hodetelefoner eller blaring av musikk i AirPods høyt nok til å overdøve støyen - og vel, disse metodene er både ekstremt ubehagelige og sannsynligvis forferdelige for ørene mine.

Noise Masking Sleepbuds

Boseamazon.com

KJØP NÅ

Bose Sleepbuds, derimot, er små, trådløse øretelefoner designet for å holde seg på plass hele natten. De støymaskerende Sleepbuds forsegler uønsket støy (som overdreven snorking) mens du spiller lyder "som er optimalisert for å maskere de lydene som forstyrrer søvnen din," ifølge de produktbeskrivelse.

Sleepbuds eliminerer behovet for en lydmaskin, siden du kan velge å sovne til lyden av bølgende bølger på stranden, raslende blader eller knitring fra et bål, for å nevne noen. I Bose Sleep-appen er det et helt bibliotek med forskjellige lyder-noen for støymaskering og andre for avslapning.

insta stories

For å designe Sleepbuds for den mest komfortable passformen, brukte Bose 3D-skanninger for å bedre forstå ørens geometri. Den lille øreproppen samsvarer med den øvre ryggen i øret, slik at spissen forblir på plass hele natten, selv for sideleier. Det er tre øreproppstørrelser (små, mellomstore og store) som følger med Sleepbuds, slik at du kan se hvilken som passer best til øret.

Det oppladbare batteriet på Sleepbuds gir opptil 16 timers bruk (mer enn en hel natts søvn). Øreproppene kommer også med et ladeetui som lagrer og lader soveproppene når du ikke bruker dem.

Etter at du har valgt hvilken beroligende lyd du vil sove til, angir du volumnivået og bestemmer hvor lenge du vil at Sleepbuds skal spille i løpet av natten. Du trenger ikke å bekymre deg for at øretelefonene skjuler deg alarm—Du kan sette en via Sleepbuds.

En anmelder på Amazon sa: "de passer, de blir værende, du kan sove på siden med puten som skyver øreproppen inn i øret - og dermed de gjør det alle andre ørepropper unnlater å gjøre. "Den samme anmeldelsen klaget imidlertid over prisen (gitt at øreproppene ikke engang spiller musikk). Anmelder bemerket også at den eneste måten å kontrollere volumet er gjennom appen, noe som krever at du bruker telefonen midt på natten bør du velge å justere volumet i din ører.

For mer informasjon om Sleepbuds, sjekk ut Boses nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Maya McDowellMaya McDowell er assisterende redaktør i HearstMade.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.