Hvordan få forhagen til å se presentabel ut om sommeren

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Spør ekspertene: Vårt ekspertpanel svarer på spørsmål om DIY, miljøvennlig design, boliglån, rengjøring, arkitektur, forbrukerproblemer og mer 

Spørsmål: 'Jeg vil at forsiden av hjemmet mitt skal se mer presentabelt ut for sommeren. Hvordan kan jeg piffe det opp? '

Caroline Tilston sier: under Undervurder aldri kraften i å rydde! Vi har en tendens til å skynde oss forbi hovedinngangen, så ofte ser vi ikke mose eller ugress som kan ha oppstått.

En god idé er å ta et bilde av området. Når du ser noe hver dag, kan tankene dine sone ut fra detaljene. Det er overraskende hvor mange ting som plutselig vil hoppe ut på deg når du ser på det på en skjerm.

Da er det første du må gjøre å luke og rengjøre. Å bruke en strømslange hjelper deg med å skifte selv de tøffeste lagene med skitt. Lag deretter en visuell innvirkning. Start med inngangsdøren og arbeid utover, og merk den med symmetriske beholdere på hver side for å trekke øyet. Velg ganske hengende kurver fulle av blomster for et landlig utseende, eller plasser store firkantede beholdere med eskepyramider for en mer formell tilnærming.

insta stories

Blomster i hagen

130920Getty Images

For å fullføre makeover, dekorere fronthyller med vindusbokser og linje stien med potter. Du kan holde grytene regimentert eller gruppere dem sammen, leke med størrelser og nivåer for å legge til interesse.

Hvis du lurer på hva du skal putte i potter og esker, er den generelle regelen at jo grønnere og mer robust plantene er, desto mindre arbeid vil kreves. Så ting som boks og barlind trenger bare sporadisk vanning og merkelig trim. I den andre enden av skalaen trenger sengeplanter regelmessig vanning og fôring, og ettersom de bare varer må en sesong byttes med noen måneders mellomrom.

Fra: House Beautiful magazine

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.