Black Moon september 2016

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Når det gjelder sjeldne månehendelser, ser det ut til at september 2016 er det måneden som fortsetter å gi: Denne fredag, 30. september, vil en svart måne stige på himmelen på den vestlige halvkule, et fenomen vi ikke har sett siden mars 2014.

Så hva er en svartmåne egentlig? Den har flere definisjoner, men i fredagens tilfelle er en svartmåne den andre nymånen som skjer på en enkelt måned, noe som bare skjer omtrent hver 32. måned, ifølge Space.com. (Vanligvis får vi fullmåne og nymåne hver måned - vanligvis refererer en blåmåne til når vi får en andre fullmåne i en kalendermåned.)

Månen i seg selv vil være ganske usynlig, siden en svart måne refererer til øyeblikket da den mørke siden av månen vender mot jorden, men den vil gir en flott mulighet for stjernekikking, takket være alt det mørket.

Black Moon, som vil finne sted kl. 20.11. ET på fredag, vil bare skje på den vestlige halvkule fordi, teknisk sett vil nymånen skje 1. oktober for den østlige halvkule (de får sin svarte måne i slutten av neste måned).

insta stories

Neste gang to nye måner vil falle i samme kalendermåned i Amerika, er juli 2019.

(t/t Accuweather)

Fra:Country Living USA

Lauren MatthewsGroup Digital Content DirectorLauren, Good Housekeeping sin digitale direktør, har over 15 års erfaring med å skrive og redigere skjønnhet, livsstil, hjem, helse og underholdende innhold for publikasjoner, inkludert Country Living, Woman's Day, Brides og First for Kvinner.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.