5 enkle julehåndverksideer

instagram viewer

Hvis du vil hoppe over adventskalendere fôr supermarked hyller, hvorfor ikke lage din egen fra bunnen av? Bare lag papirlommer av vakre tapeter, merk dem for nedtellingen til jul, og bind dem med kontraststreng fra en vakker gren for en adventskalender i Scandi-stil. Den beste biten med denne listige skapelsen? Du kan fylle lommene med alt du liker - og vi snakker ikke bare om sjokolade. Nora Felin, markedssjef for det svenske interiørdesignmerket, Photowall sier: 'Det er sesong for å bli slitsom, og hvilken bedre måte å starte festfeberen på enn med en DIY adventskalender? Vi har brukt fargevariasjoner av Sør -afrikansk designstudio Sitron's Speckle tapet for å skape et lyst øyeblikk med en nordisk vri, perfekt hvis du ønsker å skape en moderne jul.'

Hvis du er en hånd på papirkunst, hvorfor ikke lage noen av juletreets dekorasjoner? Enten det er enkle stjerner og trær eller intrikate duer og kuler, er papir origami en enkel måte å kle juletreet på med stil. Alt du trenger er en saks, pent papir og en båndlengde for den siste blomstringen.

insta stories

MER: 5 juledekorasjonstrender du bør omfavne i år

Julekranser hører ikke bare hjemme på inngangsdøren. Dekk salene og speilene dine med innendørs kranser som du kan produsere av alt materiale du må ha - enten det er kuler, ringeklokker, pinecones eller ferske greener. Alt går!

En enkel måte å injisere den festlige følelsen i hjemmet ditt er med hjemmelagde kranser. For en klassisk stil, bruk frisk grønt, bær og pinecones. Hvis du foretrekker et moderne utseende, velger du utskårne stjerner laget av tapet eller veggmalerier og dingle dem ned fra taket ditt med rustikk snor. Eller gjør strikkepinnene klare og hekle en krans med koselig ull i varme nyanser. Heng dem fra peisen din, over speil eller fra veggene for ekstra glans i hjemmet ditt.