Tips om hvordan du rengjør kraner

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Ta en glans i kraner og få et ekstra glimt til kjøkkenet og badet ditt med disse tipsene om hvordan du rengjør kraner.

Smart rengjøring

For en daglig polering, prøv en mikrofiberklut og rent vann eller bruk en mild rengjøringsløsning. Hvis du bruker noe sterkere, må du sjekke pakningsinstruksjonene og kranprodusentens råd og teste på et lite synlig sted først.

Sitron fersk

Sitronsaft kan gjøre arbeidet med en flaske kjemikalier. Bløtlegg bomullsull i sitronsaft og draper rundt basen der kalk samler seg. La det trekke i en time, skrubb deretter med en gammel tannbørste og skyll. Du trenger kanskje en ny applikasjon. Eddik fungerer bra også. Sitron og eddik er sure, så hold dem unna benkeplater i stein eller marmor.

En tett tute

Enden av tuten ser ut til å være en magnet for kalk. Bløtlegg en vattpinne i eddik eller kalkfjerner, pakk den rundt kranen og fest den med et gummibånd mens den virker magisk, og skyll deretter. Eller gjør det lettere med

insta stories
Lakelands smarte Limey -beholder. Bare fyll med kalkfjerner og sett den over kranhodet.

Rask handling

Behandle gjenstridige kalkavleiringer rundt kraner med LimeLite Active Gel, eller for et tilstoppet dusjhode, prøv LimeLite kalksteinfjerner. Kjøp online på lime-lite.co.ukeller på ditt lokale supermarked.

Trykk på Tips

Hvis du tenker på å kjøpe en ny tappekran og vannet ditt er spesielt hardt, kan en ikke-skinnende finish som børstet stål eller børstet nikkel være det beste alternativet, ettersom merker ikke vil vise seg like lett. Velg et design uten for mange smuss-krøller og kroker.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.