Disney la ananas- og vannmelonformede poser til sin sommersamling

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Ved en sjanse for Disney's basseng float formet som en Mikke Mus iskrem ikke hype deg opp for sommeren, de nye ananas- og vannmelonskiveformede posene de la til i sommersamlingen, vil definitivt gjøre det. Disse fruktige tilbehørene er akkurat det du trenger for å ha et friskt utseende og ta med deg nødsnacks hele sommeren.

Mickey Mouse Pineapple Mini -ryggsekk fra Loungefly

$75.00

KJØP NÅ

De Mickey Mouse ananasryggsekk er et samarbeid med Loungefly. Den gule vesken er utsmykket med et vattert mønster og er laget av kunstlær. Den har Mickey Mouse -ører laget av ananasskiver og en ananaskrone av skum. Den antikke messingmaskinvaren legger til et element av raffinement i mini -ryggsekken, som er 11 tommer høy. En glidelåslomme foran og glidelåslommer i siden gir ekstra plass til å bære vannflasker, kapsel, varm saus... uansett hva du har med deg. Du kan få det online på Disneys butikk for $ 75.

insta stories

Foretrekker du vannmelon fremfor ananas og fanny -pakker fremfor ryggsekker? Disney selger en vannmelon kileformet belteveske det vil sikkert imponere deg. Posen har en justerbar stropp i rosa og metallisk sølv. I stedet for vanlige frø tar Mickey Mouse -ikonene deres plass. Denne er flott for alle som ønsker å ha eiendelene sine foran seg, og den er bare $ 29,99.

Samlingen inneholder også en Mickey Mouse -hodebøyle med flytende øre som er dekket av frukt og a tropisk skjorte med Disney -godbiter på den. Nevnte jeg at det også er en ananasutskriftskortetui? Disney slo oss virkelig med fruktinspirerte varer i sin siste dråpe. Nå hvis bare sommeren ville komme ASAP.

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Delish US

Kelly AllenKelly Allen er en forfatter med base i New York og redaksjonell assistent ved House Beautiful, hvor hun dekker design, kultur, shopping og reiser.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.