Kris Jenner diskuterer feriedekor som en del av Airbnb -opplevelsen

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hvert år er det en håndfull anledninger som ferie festmenn ser frem til med urokkelig glede. Det er belysningen av det ikoniske Rockefeller juletre, åpningen av feriemarkeder over hele landet og vel, avduking av Kardashian familiens ferieinnredning.

Med sin forkjærlighet for den beste estetikken, har Kardashians blitt kjent for sine feriedekorasjoner.

For de som håper å legge til litt teft i sin egen innredning, har Airbnb nettopp kunngjort "A Very Kardashian Experience", en online opplevelse arrangert av Kris Jenner.

Den selvutnevnte høytidsentusiasten vil samarbeide med en venn og kunstnerisk dekoratør Jeff Leatham for opplevelsen, som praktisk talt kan delta til en pris av $ 100. Bare i fjor jobbet de to sammen for å bringe "Kandyland-chic" hjem til Jenner.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

insta stories
Se på Instagram

Enten du jobber med mye eller litt denne ferien, lover Jenner at du fortsatt kan sikte på "større" og "lysere".

"Mer er mer, sier jeg alltid - spesielt når det gjelder fritidshusinnredning. Jo større, lysere, dristigere, jo bedre. Men du kan gjøre mye med litt også, "heter det i en beskrivelse for onlineopplevelsen.

Blant temaene Jenner og Leatham vil berøre, er å finne "inspirasjon til vår vakre arrangementer, fordelen med et veldefinert designtema og gleden ved å skape et ferierom som glitrer. "

Diskusjonen vil finne sted tirsdag 15. desember kl. 14.00 EST. De som er interessert i å bestille sin plass, kan gjøre det fra og med onsdag 9. desember kl. 09.00 PST. Og siden dette er sesongen for å gi, vil hundre prosent av inntektene gå til Watts Empowerment Center, et Los Angeles-basert samfunnshus.

For de som ikke kan delta på det eksklusive Airbnb erfaring, vil et opptak av diskusjonen være tilgjengelig på Airbnb -nettstedet og på YouTube.

Følg House Beautiful på Instagram.

Danielle HarlingHelgeredaktør/bidragsforfatterDanielle Harling er en Atlanta-basert frilansskribent med en forkjærlighet for fargerikt utformede rom, håndverkscocktailer og online vindueshopping (vanligvis for budsjettknusende designerhæl).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.