Demi Moores tidligere NYC Penthouse i selges for 50 millioner dollar

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

De fleste aksepterer at det å bo i New York City betyr å nøye seg med en liten leilighet hvor du kan berøre kjøkkenbenkene fra sengen din. Ja, selv kjendiser og de veldig komfortable menneskene lever med et kvadratmeter som ville være uønsket i forstedene. Du kan anta det - og så ser du en leilighet som Demi Moores.

Upper West Side leilighet at hun en gang eide med eksmannen Bruce Willis, er nå oppe til salgsbildene (og prislappen) kan drepe deg. Hjemmet ligger på West 74th Street og Central Park West i den berømte San Remo -bygningen, noe som betyr at den har skyhøy utsikt over hele parken.

Rom, eiendom, møbler, stue, interiørdesign, bygning, hus, hjem, dagslys, vindu,

Douglas Elliman

Når du er inne i hjemmet, kan trepanelet transportere deg til et nydelig herskapshus på landsbygda. Vanvittig langstrakte to-etasjers vinduer gir naturlig lys og gir følelsen av at parken i utgangspunktet tilhører innbyggeren.

Natur, eiendom, eiendom, urbant område, tre, pol, storbyområde, boligområde, by, landskap,

Douglas Elliman

Leiligheten er perfekt for en stor familie eller for å huse flere gjester, og har seks soverom, en spisestue og en spisekjøkken og til og med et frokostrom, som alle er spredt mellom første og andre etasje. Når du kommer til toppetasjen, vil du bli ønsket velkommen til franske dører som fører deg til terrassen, mens mellometasjen har et spillrom og hjemmekontor.

insta stories

Trapper, interiørdesign, rom, tregulv, eiendom, stue, møbler, gulv, bygning, tak,

Douglas Elliman

Stue, rom, møbler, interiørdesign, eiendom, bygning, hjem, salongbord, eiendom, gulv,

Douglas Elliman

Tre, gulv, interiørdesign, rom, gulv, eiendom, vegg, seng, eiendom, løvtre,

Douglas Elliman

Jeg burde nok også nevne at du må ta en privat heis for å komme til hjemmet. Bare prikken over i -en den mest perfekte kaken, amiritt?! Ikke sikker på hvordan Demi ga fra seg en slik perle, men tapet hennes er en veldig heldig (og velstående) gevinst.

Følg Hus vakkertInstagram.

Megan UyAssistent Shopping EditorMegan er assisterende shoppingredaktør på Cosmo, hvor hun dekker alt som handler innen mote og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.