HGTV Home av Sherwin-Williams års farge i 2020 er ...

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Flytt deg, Pantone! HGTV Home har inngått et samarbeid med Sherwin-Williams for å lansere sin egen årets farge i 2020: Romanse, en varm, blekrosa, tilgjengelig eksklusivt på Lowes. Dette er ikke en skrikende, tyggegummiskygge eller en pulveraktig godterisrosa; diskret og elegant, har Romance bare en rødme av aprikos, som minner om rosengull og rosekobber, noe som gjør at den kan være mye mer allsidig.

For et rom i marineblå, gir romantikk på puter, tepper og annet romtilbehør myke-ikke rystende-fargeknatter for å dempe alvorlighetsgraden.

Malet på veggene i et rom med blågrønn eller myntemøbler, virker den kremete varmen nesten som en nøytral.

Tre, interiørdesign, rom, gulv, gulv, løvtre, hjem, glass, tak, møbler,
Romantikk i en spisestue.

Sherwin-Williams

Brukt på møbler på et kontor, legger Romance til en skarp, frisk aksent.

Møbler, rom, stue, interiørdesign, eiendom, turkis, gulv, sofa, bord, salongbord,
Aksenter av fargetonen på et hjemmekontor.

Sherwin-Williams

Utgitt som en del av Simply Blissful-samlingen, som gir en komplett palett med koordinerende farger, fortsetter Romance to av hotteste fargetrender som skjer akkurat nå: 1) Folk går bort fra de grå (endelig!) og 2) de svinger mot fargerike, men beroligende fargetoner (hurra!).

insta stories

Hus vakkert

Hearst Magazinesamazon.com
$39.92

$ 12,00 (70% avslag)

ABONNERE

Dette burde ikke være noen overraskelse ettersom interiørdesign har blitt mindre om hva et rom er utseende liker og mer om hvordan det gjør deg føle, som forklart av Sue Wadden, direktør for fargemarkedsføring ved Sherwin-Williams. Og det folk vil føle er avslappet og behagelig i omgivelsene. Fordi hvem vil komme hjem og føle at de går inn i et kunstgalleri eller et formelt utstillingsrom, hvor de ikke kan sette føttene opp?

Med HGTVs rykte for å finne de nyeste og mest spennende trendene innen hjemmedesign, kan du satse på at romantikk er en farge du kommer til å se mer av i det nye året!

For andre farger i året, BehrDen frodige skyggen er inspirert av naturen og PPGDen friske fargen tar sitt tegn fra keramikk.

Ann LienCopy EditorAnn Lien spesialiserer seg på å skrive artikler om interiørdesign på House Beautiful og kopiere redigeringsoppskrifter på Delish.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.