1954 Time Capsule Home

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det upretensiøse eksteriøret skjuler en portal til en tid da koi -dammer og trepanel var bestemte "do's".

Ingen hjem var subtile på 1950 -tallet. Selv om mange ikke påtrengende passet inn i miljøet med rolige forsteder, var innsiden ofte en annen historie. Slik er tilfellet for denne tidskapsel, som ligger i Long Beach, California, som for tiden er til salgs på en kule $ 1,09 millioner.

For det ikke-vintage-besatte øyet ser eksteriøret ut som alle andre hjem fra midten av århundret på markedet. Det har det flate taket, mursteinens utvendige og upåfallende vinduer som er kjennetegn for perioden. Når du er inne, finner du noe du aldri ville forvente: en innendørs koi -dam. Det er en funksjon som selv vintageeksperter sjelden finner i eiendomslister. "Jeg har sett alt fra skjønnhetssalonger til bowlingbaner i slike tidskapselboliger, men aldri en koi -dam - i hvert fall ikke en fungerende," sier Pam Kueber i bloggen Retro Renovering.

insta stories

Innendørs vannfunksjoner til side, interiøret har uberørte arkitektoniske detaljer som du rett og slett ikke ser lenger. Vinklede takbjelker, innebygde og forskjellige trepaneler snakker til den delen av oss som desperat trenger en Airstream-tilhenger for å føle seg komplett. Bildevinduene (som vender ut mot en frodig gårdsplass og et stort basseng) og den flotte kjøkkenbaren bare forsegler avtalen.

Time Capsule Home Living Room

Zillow

Time Capsule Home Koi Pond

Zillow

Vintage hjemmevinduer

Zillow

Time Capsule Hjem Soverom

Zillow

Time Capsule Home Dining Room

Zillow

Time Capsule hjemmekjøkken

Zillow

Time Capsule hjemmekjøkken

Zillow

Time Capsule Home Bar

Zillow

Time Capsule Home Living Room

Zillow

Time Capsule Hjem Peis

Zillow

Vintage Home Exterior Back

Zillow

Så hvem finner oss en million dollar?

[via href = ' http://curbed.com/archives/2015/07/06/los-angeles-midcentury-home-sale-.php' target = '_ blank "> Curbed']

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.