Du kan gå inn for å vinne denne nydelige italienske villaen til en verdi av $ 517 000

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Med unntak av HGTVs årlige Drømmehjem, Smart hjem, og Urban Oasis gaver, det er ikke så ofte du faktisk kan vinne et hjem. For ikke å snakke om en vakker, fullt møblert italiensk villa. Nå, takket være et veldig sjenerøst par, har du en sjanse til å vinne denne sjarmerende italienske eiendommen.

Jon og Annmarie sykepleier utlodder for tiden feriehuset med fire soverom og tre bad i Garfagnana, en landlig region i Toscana. Selv om det imponerende hjemmet er verdt $ 517 000 (£ 400 000), kan de interesserte teste lykken for mye mindre. Tombola -billetter koster $ 32 (£ 25) på konkurransens offisielle nettsted, passende navn: WinHousesinItaly.com.

vinn denne italienske villaen

Jon sykepleier

I følge Insider, paret kjøpte boligen for 11 år siden og brukte de siste åtte årene på å renovere den. De kom på ideen om å tombola det for en så lav pris, mens de isolerte seg de siste månedene. "Det var mange nyheter om at folk slet, og vi tenkte bare:" Vet du hva, hvorfor gjør vi ikke det? noe der vi kan gjøre en liten forskjell? ' og den eneste tingen vi hadde var eiendom, "sa Jon til uttak.

insta stories

Hjemmet er utstyrt med et svømmebasseng, flotte hager fylt med frukttrær og en uteservering. Innvendig vil det sjarmerende og koselige hjemmet få deg til å føle at du er inne Under den toskanske solen. Hovedsuiten har til og med det nettstedet omtaler som en "Julietbalkong."

vinn denne villaen i Italia

Jon sykepleier

vinn denne villaen i Italia

Jon sykepleier

vinn denne villaen i Italia

Jon sykepleier

italiensk villa tombola

Jon sykepleier

For å gjøre avtalen enda søtere, vil vinneren av hjemmet være av kroken for å betale boliglånet, så vel som "andre heftelser for arrangørens regning og inkluderer alle gebyrer og italienske huskjøpsskatter, "som det står i de offisielle regler. Utgifter til to flyreiser til utlandet, en to dagers leiebil og to netter på et hotell i området dekkes også.

Bare hvis du trengte en grunn til å gå inn, fortalte Jon også Insider som paret planlegger å donere opptil $ 64.600 (£ 50.000) fra utlodningen som går til Barnesamfunnet, en veldedig organisasjon med base i England og Wales. Fristen for å komme inn er 29. januar 2021. I henhold til de offisielle reglene vil registreringene være begrenset til 20 000. Du kan lese mer om hjemmet samt gå inn i tombolaen her.

Følg House Beautiful på Instagram.

Kelly CorbettNyhetsforfatterKelly er News Writer på House Beautiful, hvor hun dekker litt av alt fra dekorertrender og produkter du må ha, til alt som inkluderer smultringer eller glitter.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.