Det må være Belgia

instagram viewer

Foajé

I foajeen har sidestillingen av et overdimensjonert antikkbord i honningfarget og bleke vegger mot mørke blåsteingulv en stille kraft. Douglass fant bordet, som ofte fungerer som en buffé for spisestuen utenfor, i Belgia. Vegger, støping og tak er alle i Benjamin Moores Seapearl. Den store antikke betongskålen og den hengende lykten er fra Douglass Atlanta -butikk, South of Market.

Stue

I den nådige, nedskårne stuen fremhever en ildfri betongpeis den gylne patinaen av naturlig tre. Hvite tuftede stoler, kremete vindusbehandlinger i lin og et abaca -teppe gir et nøytralt bakteppe for røde glidete vingestoler. En svart Yuan -dynasti glassert urn og antikke skjærebrett vises på den enkleste måten på en fransk konsoll.

Spisestue

I spisesalen gir de uventede teksturene av taket i rått tre og det slitte belgiske spisebordet en innbydd europeisk romantikk. Speil er skreddersydde for å virke "sprø og gamle", sier Douglass, og gardiner er skarp østersfarget silke fra J. Robert Scott.

Spisestuebord

insta stories

Spisebordet ser best ut for et uformelt måltid. Vinglass, boller og tinnkanne er fra La Cafetière.

Kjøkken

Kjøkkendesignet utgjør den belgiske forkjærligheten for forenkling, med sine rynkede grågrønne skap og ubehandlet hakkende sypressetak. Tellerne er Calcutta Gold -marmor, og frokostområdets gårdsbord og kinesiske stoler er antikviteter fra South of Market. En gammel sørdør fungerer som både pittoresk kontaktpunkt og familiefotoalbum.

Kjøkken

Den sterke graden av industrielle materialer som spilles mot varme tretoner er noe Douglass ofte ser i belgisk interiør. Den estetikken inspirerte henne til å plassere Circa Lightings industrielle hengelamper over kjøkkenøya og hennes bruk av metallfliser fra Walker Zanger Metallismo Collection for backsplashes.

Solrom

I solrommet er steinbrune, dekkdekkende sjelelister bakgrunnsbelyst av vinduer som er kledd i belgisk lin. Et antikt bord i lyst gult metall gir et praktisk sted for et glass vin eller en kopp kaffe.

Trappelanding

Ved trappeplassen kler halvlukker i utendørs stil vinduene, som i et europeisk hus.

Familierom

Tro mot den belgiske stilboken er familierommet komfortabelt og innbydende, men uten mye møbler. Gamle franske dører åpner inn i et tilpasset medieskap og gir rommets oppsiktsvekkende fokus. En sofa med høy rygg er trukket med sengetøy, og veggene er panelert i bred horisontal planke.

Hovedsoverom

På soverommet er en antikk dør hodegjerde, et triks Douglass ofte bruker for å tilføre interesse mens den tar mindre plass i rommet. Ivy-mønstrede putevar er skreddersydd av Galbraith & Paul-stoff. Paret Earl -stoler er fra South of Market. Walls are Seapearl av Benjamin Moore.

Master bad

Hovedsoverommet sine mørke gulvfliser, Lagos Azul av Walker Zanger, "har de belgiske gråtonene og brunene jeg blir tiltrukket av," sier Douglass.