Et Frank Lloyd Wright ussonisk hjem er til salgs denne fredagen

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Skulle du ønske du kunne eie et hjem som feirer design fra midten av århundret? Frank Lloyd Wrights Boulter House lander på markedet denne fredagen, komplett med tiårstilpasset innredning. Huset, som er oppført til 695 000 dollar, kombinerer klassiske prinsipper for Wrights design-strålende oppvarming, naturlige materialer, åpent konsept-med fordelene ved et urbant postnummer.

Den nyrestaurerte to-etasjers Usonian ligger i boho Clifton-området i Cincinnati, hjemmet til University of Cincinnati, Sacred Heart Academy og et yrende sentrum. Den skogkledde eiendommen er det perfekte bakteppet for et hjem med 10 fot tak, designet for å ligne et moderne skip.

Eiendom, rom, hus, hjem, arkitektur, bygning, dør, vindu, eiendom, interiørdesign,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Frank Lloyd Wright foreslo Usonia som et alternativ til "amerikansk" når han beskrev hjem, byplaner og landskap. Han tegnet 60 eneboliger, inkludert denne Cincinnati-eiendommen, for Usonia-konseptet, og sørget for at hver hadde oppvarmede gulv for å hjelpe til med snørydding på innendørs/utendørs rom og utkragede balkonger for å forbedre oppvarming og kjøling.

insta stories

Rom, eiendom, bygning, hjem, hus, eiendom, dekk, interiørdesign, arkitektur, tømmerhytte,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Det nesten 2500 kvadratmeter store hjemmet er bygget med afrikansk og filippinsk mahogni, Douglasgran, betong og glass. De naturlige materialene er et fokus for Wrights Usonia-konsept og har hjemmets flere innebygde, inkludert den 28 fot lange store hallen som strekker seg gjennom eiendommen.

Rød, lys, arkitektur, tre, bygning, linje, tak, rom, interiørdesign, natt,

Steve Paszt/CincinnatiModern

De fire originale soverommene er Wrights tradisjonelle 98 kvadratmeter og formatert i den klassiske "fire fot" formen, noe som fremmer skipsbyggingsestetikken. Hovedsuiten ble bygget som et tillegg i 1958 for å imøtekomme et lekerom for barn og senere omgjort av den lokale arkitekten Chris Magee.

Rom, bygning, eiendom, møbler, interiørdesign, seng, soverom, arkitektur, tak, suite,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Rom, eiendom, interiørdesign, benkeplate, bygning, møbler, skap, vask, belysning, bad,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Rom, eiendom, bygning, møbler, interiørdesign, arkitektur, hus, suite, soverom, tre,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Hjemmet ble designet for klassikere Cedric G. og Patricia Neils Boulter i 1954. Da det sto ferdig i 1956, ble det ekspansive åpne konseptet boareal fylt med møbler og tilbehør designet og valgt av Wright selv. Wright -hjemmekolleksjonen fra det originale designet er innebygd i prisen.

Arkitektur, Bygning, Interiørdesign, Rom, Tre, Hus, Restaurant, Gulv, Tak, Bord,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Eiendom, rom, bygning, arkitektur, hus, interiørdesign, eiendom, møbler, hjem, tre,

Steve Paszt/CincinnatiModern

Eiendommen er oppført hos Cincinnati Modern -teamet hos Keller Williams Advisors i Cincinnati. Klar til å flytte inn i midten av århundret? Du kan se oppføringen før den åpnes kl CincyMLS.com.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.