En Beauty and the Beast Bar er åpen i Disney Worlds Grand Floridian

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hvis du trodde Lumières enestående gjestfrihet ble vist under Skjønnheten og udyret"Vær vår gjest" var magisk, bare vent til du ser hvordan Disney World trukket ut alle stoppene for å gjøre oppholdet på feriestedet en som passer for en prinsesse som Belle. Selskapet åpnet nettopp en hel salong, kalt Enchanted Rose, dedikert til å feire magi og romantikk ga live-action-nyinnspilling av 1991-klassikeren oss.

Tidligere Mizner's Lounge og Commander Porter's i Disney's Grand Floridian Resort & Spa, the Skjønnheten og udyret-tema bar og lounge har fire unike mellomrom knyttet til spesifikke detaljer filmen, the Det rapporterer Disney Parks Blog, som Belle's flytende gullkjole og den ikoniske visnende rosen. Og selvfølgelig, hva ville en Skjønnheten og udyret tema bar være uten et overfylt bibliotek med fransk innredning rett fra Belle's villeste drømmer?

insta stories
skjønnhet og dyret bar disney verden

Disney Parks

I tillegg til baren, vil det også være et hagestue og uteplass som minner om slottsplenen og den fortryllede skogen som omgir den. Vi satser på at det vil være en mye av røde roser spredt rundt i de mystiske hagene.

Den nye menyen inneholder en rekke biter som kan deles, som håndverksost, hjemmelaget flatbrød, korte ribber, trøffelfries og til og med hvit størkaviar. Hele menyen finner du her.

BOK NÅDisney's Gand Floridian Resort & Spa, TripAdvisor

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.