James Wheelers grønne spisestue

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Den Atlanta-baserte interiørdesigneren innrømmer at favorittfargen hans er blå, men i spisestuen hans skinner en frodig nyanse.

Grønn, hylle, rom, interiørdesign, møbler, krage, skap, stol, hyller, skap,

Foto av Rustic White Photography

Rom:Spisestue

Farge palett: Nøytral og grønn

Muse: Da jeg designet dette rommet, ble jeg inspirert av naturelementer, spesielt en skogkledd skog.

Design: Siden jeg var fra Sør hvor det er vekt på gjestfrihet og familiesammenkomster rundt middagsbordet, var det viktig for meg å holde denne ånden levende i mitt eget hjem. Så da jeg begynte å designe spisestuen min, begynte jeg med å fylle rommet med elementer som oppmuntrer til komfort mens jeg holder kontakten med røttene mine. Jeg brukte en blanding av antikke og gjenvunnede møbler, lyse treslag, metaller og naturlige tekstiler. Rommets fargepalett er hovedsakelig nøytral, som har blitt fremhevet av en slående green i de polstrede spisestolene. Jeg tror fargepoppen gjør rommet nåværende og friskt!

insta stories

Få utseendet: Sisal Rug - Pottery Barn; Spisebord - spesialdesignet av stål og gjenvunnet furu fra Georgia; Lysarmatur og spisestoler - vintage; Bokhyller - Thomasville Custom Cabinetry.

Fargetips: Når du bruker dristige farger, er det best å starte med en nøytral base. Velg noen nøytrale som fungerer godt sammen, og bruk dem på flere måter for å legge til dybde og dimensjon i rommet. Når du er klar til å legge til farge, velger du en fet farge og et element for å vise den, ettersom øyet har en tendens til å trekke seg der. Jeg anbefaler ikke å få for mye tilgang til rommet med den fargen. La det i stedet få oppmerksomhet på et bestemt sted.

Mer fra HouseBeautiful.com

Mest fargerike stedet: Nicole Gibbon's Living Room

Mest fargerike stedet: Karin Suns Sunnt gjestesoverom

Mest fargerike stedet: Leah Singhs turkise soverom

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.