BritBox British Television Streaming Library nå tilgjengelig for amerikanere

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Flytt over Netflix, det er en ny strømmetjeneste som tar over. BBC Worldwide og ITV lanserte nylig en abonnementsbasert tjeneste kalt BritBox i USA Nå kan show-streaming-entusiaster gjerne kaste bort dagen og forsvinne til et koselig sted teppe og timer med uavbrutt britisk TV for $ 6,99 per måned (um, endelig).

BritBox

BritBox.com

Takket være BBC Worldwide, AMC Networks og ITV, Storbritannias største kringkaster, kan amerikanerne nå nyte over 2000 timer med britisk fjernsyn. Mens noen av Storbritannias mest populære programmer allerede er tilgjengelige på andre plattformer som Hulu og Netflix - Kontoret, Helt fantastisk og Flott britisk baking - disse, og til og med mer viser at tidligere utilgjengelige for amerikanere bare er et månedlig BritBox -abonnement unna. Noen av showene som er nye for amerikanerne er Nytt blod, Månesteinen, I mørket, Kalde føtter og Tutankhamun.

insta stories

Klassikere som Brideshead revidert, Stolthet og fordom, Ovenpå Nede og Rosmarin og timian vil også være tilgjengelig. Fra såper til thrillere, BritBox har alt. Og det er det også reklame gratis.

"BritBox vil tilby en streamingopplevelse som ingen andre, med tusenvis av timer med programmer på tvers av en rekke sjangere - noen av dem vil være tilgjengelige rett etter deres britiske sending. Dette vil være en må-ha-tjeneste for elskere av britisk TV, "sa Ann Sarnoff, president for BBC Worldwide North America. uttalelse. Tjenesten er det største biblioteket for video-on-demand på britisk tv på markedet i dag, og med nye programmer som kommer opp hver dag, er det ikke sannsynlig at du går tom for alternativer.

For amerikanere som ikke er kjent med britisk fjernsyn, arrangerer BritBox show etter sjanger; den inneholder til og med en liste over førsteklasses britiske skuespillere og deres hovedroller. BritBox har også en seksjon med tittelen "Våre favoritter" ( nettsted leveres komplett med sjarmerende britiske stavetitler), som inneholder spillelister over forskjellige programmer som er utropt til BritBox-favoritter.

Nettsted, Skjermbilde, Font, Fotografi, Multimedia, Media,

BritBox.com

Tjenesten er kompatibel med Apple TV, iPhones, iPads, bærbare datamaskiner og Android mobile enheter og nettbrett. I følge Tech Crunch, Roku og Chromecast -kompatibilitet vil være tilgjengelig i nær fremtid. Den beste delen er at du kan prøve strømmetjenesten gratis i syv dager før du tar den endelige avgjørelsen (men for å være ærlig, er det en slags no brainer).

Vel, der har du det. Våre ambisiøse helgplaner forverres allerede. En flaske vin og fem episoder av Frøken Marple, vær så snill!

[h href = ' https://techcrunch.com/2017/03/07/british-tv-streaming-service-britbox-launches-in-u-s/' target = '_ blank "> Tech Crunch']

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.