The Very Merrytime Disney Cruise får deg til å feire ferien hele uken

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

'Det er offisielt sesongen når det lykkeligste stedet på jorden oversvømmer med alt som er relatert til den mest fantastiske tiden på året. Ja det er Jul i juli på Disney og alle andre steder, så hvis du ikke feirer, hva venter du på? Jeg mener, virkelig?

Hvis du er en til å si "bah humbug" til sommeren jul spenning, jeg kan ikke forholde meg mindre. Faktisk begynte nedtellingen min nøyaktig klokken 12.00 den 26. desember 2017, så nå som det er mindre enn 5 måneder til den store dagen, under 4 måneder til Thanksgiving, og ca 3 måneder til Halloween, JEG. Er. Klar.

Disney, selvfølgelig, er akkurat der med meg. Bortsett fra den vanlige festlige prep i parkene (som å introdusere 2018 ferievarer), viser de også årets Veldig god tid planer ombord Disney Cruise Lines.

Bygning, belysning, jul, lobby, tre, interiørdesign, restaurant, rom, arkitektur, julelys,

Disney

BOK NÅVery Merrytime Cruises, Disney Cruise Line (prisene varierer)

Fra begynnelsen av november sendes Disney

insta stories
Magi, Lure på, Drøm, og Fantasi vil alle få litt ekstra magi ombord med "en munter blanding av underholdning, aktiviteter og innredning med ferietema. "Høydepunkter inkluderer et julenisse -møte og -hilsen, historietid med Mrs. Claus, et pepperkakehus i naturlig størrelse (ja, det er spiselig, men ikke spis det!), Og et 24 fot høyt juletre, samt endeløse kranser, julestjerner og lys.

Turisme, stein, ferie, sand, vann, juledekorasjon, blågrønn, juletre, turkis, julaften,
Castaway Cay Pier, Bahamas

Disney

Cruisets magi fortsetter når gjestene ankommer Disneys private øy Castaway Cay, julehøytiden fortsetter "med" snøbyger ", et pyntet juletre, møter og hilser fra Disney-figurer og musikk på ferieøyene."

Cruisedatoer for 2018:

Disney Wonder - 2. november - 21. desember
Disney Dream - 9. november - 24. desember
Disney Fantasy - 10. november - 22. desember
Disney Magic - 10. november - 23. desember

Eller hvis du vil planlegge for neste år, her er cruisedatoer for 2019:

Disney Wonder - 8. november - 20. desember
Disney Dream - 8. november - 23. desember
Disney Fantasy - 9. november - 21. desember
Disney Magic - 10. november - 21. desember

BOK NÅDisney Cruise Lines Very Merrytime Cruises 2018-2019

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.


Hvis du bestiller en tur, må du forberede deg på disse nyttige tips før cruise.

Følg House Beautiful på Instagram.

Taylor MeadTaylor er frilansskribent, redaktør og sosial medieansvarlig for skjønnhets-, velvære- og livsstilsmerker og publikasjoner.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.