Når er vintersolverv for 2019? Fakta om vintersolverv

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Med alt tidlige solnedganger og isete stormer så langt denne måneden føles det sikkert som om vinteren allerede har kommet. Men falle slutter ikke offisielt på den nordlige halvkule før vintersolverv, som markerer den korteste dagen og den lengste natten, og i år skjer vintersolverv lørdag 21. desember kl. 23.19 EST.

Vintersolverv markerer det øyeblikket når solen ligger rett over Steinbukken, og sirkelen markerer breddegraden 23,5 grader sør. I utgangspunktet begynner den astronomiske vinteren når solen dukker opp på sitt laveste punkt på himmelen nord for ekvator. Siden nordpolen er vippet vekk fra solen, vil den nordlige halvkule ha mindre lys og varme (som du sikkert allerede føler nå).

Solstikker oppstår fordi jordens akse er vippet. Når jorden går i bane rundt solen, vippes den nordlige og sørlige halvkule enten mot eller bort fra solen. Så mens vintersolverv skjer på den nordlige halvkule, forekommer sommersolverv på den sørlige halvkule.

insta stories

Ifølge Farmer's Almanac, ordet "solstice" oversetter løst til "sol stå stille" fordi rundt solstikken ser det ut til at solen holder seg på det samme stedet på himmelen under høyden om middagen.

Selv om løftet om den lengste natten og den korteste dagen kan høres nedslående ut, vil dagene etter vintersolverv begynne å vokse lenger til sommersolverv skjer i juni. I mellomtiden, pakk sammen med disse komfortable tepper hele vinteren.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.