Denne ukens jordbærmåne

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Sommeren er jordbærsesong, så det er bare passende at denne måneds fullmåne er Strawberry Moon, som vil nå sitt høydepunkt 9. juni omtrent kl. 09:09 ET, i henhold til Reise+fritid.

Månen fikk navnet sitt for den 3-ukers perioden der jordbær høstes hver juni. Vi vet hva du tenker: en rødlig-rosa måne på himmelen? Kanskje (forhåpentligvis) fargen på rosé? Dessverre vil det ikke være tilfelle.

For ikke å forveksle med en rød måne, utstråler den kommende fullmånen ingen jordbærfarger og skjer bare en gang i året. En rød måne finner sted under en måneformørkelse og kan også materialisere seg når månen er lav på himmelen eller når luften er fylt med en stor mengde partikler, rapporterer Univers i dag.

Men som det viser seg, er årets Strawberry Moon unik fordi det også er det astronomer kaller en "minimoon, "vises litt mindre enn normale fullmåner. Disse minimoonene forekommer bare en gang i året når månen er på det lengste punktet fra jorden, eller "apogee." Den neste den satt for

insta stories
27. juli 2018.

Rundt om i verden går Strawberry Moon under mange navn: Rose Moon i Europa, Strong Sun Moon in folkloristiske tradisjoner, og av indiansk opprinnelse, Cherokees 'Green Corn Moon og Tlingits fødsel Måne. Siden denne måneden er den mest populære for bryllup, er det ikke overraskende at et annet vanlig navn er Lovers 'Moon.

For de fleste vil Strawberry Moon vises full kveldene før og etter toppen denne fredag ​​9. juni, men du burde finne ut hvilken tid det vil være mest synlig i ditt område. Selv om det faktisk ikke vil se ut som jordbær, bør det være søtt likevel.

[t/t Reise+fritid

Samantha BrodskyRedaksjonskollegaSamantha er redaksjonell stipendiat for GoodHousekeeping.com og HouseBeautiful.com.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.