Hvordan Marissa Brown brakte Stickley inn i den moderne tid

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Skrift, tekst, logo, linje, merke, grafikk,

Å ha en visjon er en ting. Men det er det som kommer etterpå-risikotaking og rekruttering, søvnløse netter og utallige timer-som gjør denne drømmen til virkelighet. House Beautifuls 2020 -visjonærer har gjort alt det og deretter noen, og skapt innovative merker og selskaper som kommer til å endre måten vi pynter på.

Etter et tiår hos Martha Stewart, tok veterinæren Marissa Brown en risiko: Hun kalte Stickley, de hundre år gamle møblene produsent kjent for sin banebrytende rolle i American Arts and Crafts -bevegelsen, og (høflig) foreslo a forny. To år senere har Brown høstet bransjens anerkjennelser for sitt arbeid ved merket, og lanserte to kolleksjoner som gifter seg med selskapets håndverk med et friskere, mer moderne perspektiv. "Jeg lager ting jeg vil leve med, som vennene mine ville leve med, ”sier hun,“ og kanskje til og med ombestemmer seg hos mennesker som nøler med misjonsmøbler! ”

insta stories

Lær mer om House Beautiful 2020 Visionaries

Emma BazilianRedaktør for seniorfunksjonerEmma Bazilian er forfatter og redaktør som dekker interiørdesign, markedstrender og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.