Japanske Knotweed Hotspot -områder i Storbritannia

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

En av Storbritannias mest ødeleggende anlegg, Japansk knuteweed, kan avskrekke kjøpere, gjøre en eiendom vanskelig å selge og kan koste tusenvis å rette opp. Men hvor er det mest sannsynlig å finne det i Storbritannia?

Ny forskning utført av ekspertene på Environet Storbritannia har funnet de beste japanske knotweed -hotspotene rundt om i landet. Ved å analysere data fra et online varmekart - som ble lansert tidligere i år - klarte de å registrere japanske knotweed -observasjoner over hele Storbritannia.

De oppdaget at Bolton i Lancashire er det verste rammede området totalt sett, med 652 angrep innenfor en radius på 4 km. Dette følges tett av Bristol i South West og Capel Garmon i Conwy, Nord -Wales. Når det gjaldt å analysere områder i London, var Clapham Common verst rammet.

Japansk knuteweed vokser aggressivt langs jernbaner, vannveier, i parker og hager over hele landet. Uten profesjonell hjelp kan det være utrolig utfordrende å håndtere.

insta stories

Topp japanske knotweed -hotspots i hver region i Storbritannia

  1. Bolton, Lancashire
  2. Bristol
  3. Capel Garmon, Conwy
  4. Rotherham
  5. Nottingham
  6. Clapham Common
  7. Glasgow
  8. Madeley, Shropshire
  9. Shanklin, Isle of Wight
  10. Norwich
  11. Newcastle

'Japansk knotweed har blitt et stort problem i Storbritannia, med områder av industriell arv slik som Bolton og Nord -Wales spesielt hardt rammet, 'Nic Seal, grunnlegger og MD for Environet forklarer.

Relatert historie

Hvordan håndtere japansk knotweed

'Alle som tenker på å kjøpe en eiendom i eller rundt disse hotspots vil være lurt å sjekke antall angrep i nærheten av deres postnummer og vurdere å instruere en spesialist til å utføre en japansk knotweed -undersøkelse på eiendommen for å se etter bevis for anlegget, 'Nic fortsetter.

Interaktivt hotspot -kart - japansk knotweed

Environet Storbritannia

For å finne ut om ditt lokale område har blitt påvirket, se det interaktive kartet her.

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ


Best of 3: Klatreplanter for forhager

wisteria sinensis frodig nærbilde av syrinblomst, juni

Wisteria sinensis 'Prolific'

KJØP NÅ Fra £ 14,99, Thompson & Morgan

Disse vakre, duftende anhengene av syrinblå blomster har en frodig blomstervane som gjør den til den ideelle prøveplanten for trening på solrike vegger.

Clematis 'Frances Rivis'

Clematis 'Frances Rivis'

KJØP NÅ £ 14,99, Crocus

Disse herlige lilla-blå klokkene blomstrer pålitelig hver vår, uansett vær, og er perfekte for en solrik espalier.

Potted Rose - Perpetually Yours

Potted Rose - Perpetually Yours

KJØP NÅ £ 16,99, Marshalls

Gi vegger og gjerder et slør av disse nydelige sitrongule rosene hvert år.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.