Katten din vil kanskje ha deg død

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Nei, egentlig. Ifølge vitenskapen er det bare størrelsen som holder dem tilbake.

De kan se alle kosete og uskyldige ut, men favorittkattene dine kan ha noen voldsomme instinkter.

Forskere fra University of Edinburgh i Skottland og Bronx Zoo i New York ledet en felles studie å sammenligne den gjennomsnittlige huskatten - det er din lille styreleder Meow - med de store kattene du finner ut i naturen, for eksempel afrikanske løver, villkatter og leoparder.

De evaluerte 100 lyskatter i Skottland sammen med dyr fra dyrehagen, og fant at huskatter deler lignende personlighetstrekk med villkatter, inkludert aggressivitet og dominans. Studien fant også at huskatter ofte er engstelige, anspente og redde for mennesker. Det viktigste som kan være å holde deres naturlige viskøsitet i sjakk? Deres lille størrelse.

Nå, bevæpnet med denne gullklumpen, er Internett (eller kanskje det bare er #TeamDog) overbevist om at dette betyr at katten din planlegger din tidlige død.

insta stories

Men ikke bekymre deg ennå. Marieke Gartner, som var involvert i studien, fortalte CNET at det er en "ganske lang strekning" å antyde at kattens aggressivitet betyr at de ønsker å drepe eierne sine. "Katter vil ikke slå deg av, men folk vet ofte ikke hvordan de skal behandle dem og blir deretter overrasket over deres oppførsel," sier hun.

Så så lenge du holder Kitty Purry dusjet med kattemynte og kinnskjegg dypt i Fancy Feast, bør du sannsynligvis være trygg.

via I DAG

Fra:God husholdning USA

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.