De beste designdestinasjonene rundt om i verden

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Stikker på ferie og ønsker å komme tilbake med et seriøst spesielt minne for hjemmet ditt? Deretter må du planlegge et stopp på en av disse strålende designmålene.

Online markedsplass Trouva kuraterer de beste uavhengige murstein- og mørtelhjemmene, motebutikker og livsstilsbutikker over hele Storbritannia. Så deres dedikerte team med trendvarslere, designjegere, uavhengige boutiqueeiere og innsideeksperter vet en ting eller to om de drømmende designhotspotene du må legge til i listen du må besøke.

Her er deres oversikt over de beste lokale butikkene, ikoniske konseptbutikker, ambisjonell arkitektur og nye utstillingsrom for å komme innom på ditt neste opphold eller langturseventyr ...

iyouall, Deptford, London

Du trenger ikke å reise langt for å hente en ettertraktet planteoppheng, melkekanne eller skrive ut fra denne designstudioet i Sør-London med de beste europeiske og britiske funnene. De samarbeider med ledende merker for å lage engangstykker, og produserer også sitt eget utvalg av trykk og plakater.

insta stories

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 代官山 蔦 屋 書店 代官山 T-SITE (@daikanyama.tsutaya)

Tokyo er en skattekiste for interiører og arkitekturelskere, og denne boken emporium bør stå øverst på listen du må se. Når du lager kunstbøker og engelskspråklige bøker, magasinutgaver og antikke tomater, finner du garantert noe verdt å legge til i bokhyllen din her. Bygningen er også et syn å se - tre sammenkoblede bygninger, prydet med gitter av sammenlåsende Ts, gir dette stedet navnet.

Det finnes ingen steder kulere enn Berlin, så vær forberedt på å betale for mye på flyet hjem! Utdannet arkitekt, interiørdesigner og mamma av tre Jana viser frem en blanding av unge og nye designere fra hele Europa i butikken hennes. Det er en destinasjon for maksimalistiske funn med sterke farger og nyskapende former - og har det beste navnet.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av STILLEBEN (@stilleben_dk)

Hjemmet til Hygge og den diskrete interiørstilen Norden gjør det så bra, København er et must for enhver seriøs designinteressert. Denne boutiquen ligger i et karakteristisk avgrenset rom, og har en utrolig samling håndplukkede husholdningsartikler, trykk og keramikk som feirer det beste av dansk design.

Dette sveitsiske museet er et av Europas beste designmål, og viser industriell design, arkitektur og visuell kommunikasjon. Den rommer over en halv million gjenstander og er kjent for å være vert for fem til sju utrolige midlertidige utstillinger hvert år.


Natalie CornishNatalie er fungerende digital redaktør for Red Online.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.