Hvem er Fettle Design? Tom Parker og Andy Goodwin deler designhemmeligheter fra hippe restauranter

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Neste bølge
Los Angeles-baserte Parker (over venstre) med Goodwin (over høyre), som er basert i London, på Chucs i Kensington, et av deres nyeste prosjekter.

David Titlow

Tom Parker og Andy Goodwin kan være ansvarlige for noen av verdens hippeste nye barer, hoteller, og restauranter, men som Parker spøkefullt sier: "Vi er i utgangspunktet to små damer i 30 år gamle menns kropper." Utstilling A: Paret har en lidenskap for dusker.

Denne sære fascinasjonen kan imidlertid bare være det perfekte symbolet for deres unike måte å riffe på tett tradisjon på uventede måter. Parker og Goodwin har en tendens til å kanalisere sin kjærlighet til tradisjonell stil til rom som føles uventet kule. Siden de startet sitt eget firma, Fettle, i 2013 - etter å ha jobbet sammen for gjestfrihetsmester Martin Brudnizki- de har fått et friskt, lagdelt utseende til slike som Hoxton -hotellet i Portland, Oregon og London's Moncks - og kundene elsker den enkle elegansen. "Vi vil at prosjektene våre skal føles lagt til over tid," sier Goodwin, "ikke designet for å være innenfor en centimeter av deres liv."

insta stories

neste bølge fettle

David Titlow


Neste Wave Notebook


6 måter å leve som om du er på ferie

Fettle -gutta avslører hemmeligheter fra gjestfrihetsbransjen.

Neste bølge: Fettle

Helen Cathcart

Bord, møbler, gul, rom, interiørdesign, arkitektur, stol, salongbord, skrivebord, tre,

David Titlow

1. Bygg rommet rundt dine vaner.
Gjestfrihetsdesign handler om prosess (Hvordan kommer servere inn? Hvor venter lånetakerne?), Og hjemmet ditt burde også være. "Tenk ikke bare på hva du liker estetisk, men hvordan dagen din utvikler seg," sier Parker.

2. Prøv en uttalelsesvegg.
"Folk er ofte redde for å gjøre noe dristig i hjemmene sine," sier Parker. "Men det er vanligvis bare det som gjør kommersielle prosjekter så slående."

3. Bland gamle møbler fra forskjellige epoker.
Parker og Goodwin innrømmer at de er så besatt av vintagemøbler at de har utestengt seg fra vintagemarkeder med mindre det er for jobb. Blandingen av tidsperioder gir et behagelig utseende.

Neste bølge: Fettle

Frank Wonho

4. Besatt over sittegrupper.
"Jeg hater det når bord- og setehøyder ikke fungerer sammen," sier Goodwin. Sitt i en stol
ved bordet ditt - føles det riktig? - før du forplikter deg til et helt sett av dem.

Neste bølge: Fettle

Frank Wonho

5. Ikke vær redd å gå tilpasset.
Det handler imidlertid ikke om overflødig: “Den ene stolen du kommer til å tilbringe mesteparten av dagen i? Det er det du vil tilpasse, forklarer Goodwin. I tillegg vil det gi et rom som er helt unikt.

6. Varier dine lyskilder.
"Du er i et rom på forskjellige tider av dagen, så lyset må reflektere det," sier Goodwin. En blanding av bord-, gulv- og pendellamper (sett dem på dimmere!) Gir deg mange alternativer.


Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er en forfatter og redaktør med base i New York, som dekker design, interiør og kultur.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.