Beautiful House

Diy Prosjekter

IKEA Innebygde ideer

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hvis du noen gang har sett en episode av Husjegere, du vet hvordan innebygde ins kan få en førstegangskjøper til å hvine (på en skala fra en til walk-in-garderober, de er sannsynligvis omtrent en sju). Og vi forstår helt hvordan man kunne gå stjernehimmelen over en vegg med bokhyller.

Det er bare noe med det ryddige utseendet, den robuste strukturen og dekorative detaljene som gjør innebygde swoon-verdige. Men selvfølgelig, som de fleste tingene på vår "en dagsliste", er de ikke akkurat billige å installere.

Imidlertid, som mange geniale dekorbloggere har vist, når det er en vilje - og IKEA - er det en rimeligere måte.

IKEA -møbler er kjent for sine "hackbarhet. "Brikkene er generelt rimelige, og det faktum at de kommer i en million stykker er faktisk et pluss når du prøver å tilpasse noe til et bestemt rom.

Ofte, med bare en liten pynt, noen ekstra negler og et kreativt øye for design, kan du gjøre det som ellers er en vaklende bokhylle eller kommode til en vakker innebygd enhet.

insta stories

Tenker du at du kan takle dette prosjektet i ditt eget hjem? Ta inspirasjon fra disse imponerende prosjektene:

1. Fet bokhylle

Rom, interiørdesign, grønt, vegg, hyller, porselen, turkis, blågrønn, hylle, servise,

Bare en jente

Denne havblå veggenheten, levendegjort av Chris at Bare en jente, er mye mer enn summen av delene (bare fire BILLY bokhyller).

Se mer her »

2. Oppbevaringssete

Baby leker, Leke, dukke, eske, plast,

I Heart Organizing

Jen kl I Heart Organizing løste oppbevaringsproblemet hennes i lekerommet ved å snu to cubby -hyller på sidene og toppe dem med puter for sitteplasser.

Se mer her »

3. Lesekrok

Rom, Interiørdesign, Hjem, Gulv, Vegg, Tak, Hus, Interiørdesign, Gulv, Lysarmatur,

Rambling Renovators

Jennifer kl Rambling Renovators tok stykker fra IKEAs PAX skaplinje og gjorde en bar vegg til et koselig vindussete flankert av ekstra lagringsplass.

Se mer her »

4. Nydelig bibliotek

Interiørdesign, Rom, Grønn, Hyller, Vegg, Hylle, Møbler, Interiørdesign, Samling, Blågrønn,

Makerista

Lauras installasjon av bokhylle, omtalt på Makerista, fikk en kongelig behandling med vakkert trimarbeid og til og med en glidestige.

Se mer her »

5. Hutch høyde

Tre, grønt, rom, kommode, skuff, interiørdesign, møbler, hvit, vegg, skap,

Young House Love

Sherry og John kl Young House Love forberedt på ankomsten av den nye babyen ved å forvandle et par ubehandlede kommoder til noe mye kulere (og høyere!).

Se mer her »

FORTELL OSS: Vil du prøve et av disse imponerende prosjektene?

Mer DIY -innredning:

Gjør rommet ditt om med en aksentvegg som gir uttalelser

11 trapper som er et stort skritt

10 super-morsomme ting for kreative barnerom

Fra:God husholdning USA

Lauren PiroSenior webredaktørLauren overvåker alle tingene hjemme for GoodHousekeeping.com og HouseBeautiful.com, og svømmer over midten av århundret og bruker en tøff kjærlighetsmetode for decluttering (bare kast den bort, damer).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.