6 nye fargekombinasjoner som fungerer over hele huset

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hvis du stirrer ned i et hvitt rom og et helt dekk med malingsflis, kan det være en skremmende oppgave å plukke fargene. Bevæp deg med disse designernes fargeløse sammenkoblinger og lyse opp hvilken som helst plass.

Som en generell tommelfingerregel, Taniya Nayak, interiørarkitekt fra HGTV og Food Network's "Restaurant Impossible", råder kundene til å bruke fem til syv varianter av samme farge. Tenk på det når du velger en fullmalingslist - i den ene enden har du en veldig lys farge, og den andre en mørk farge.

"Hvis du bruker en stripe i hele rommet ditt, er det du vil gjøre å sprette to nyanser lysere eller mørkere enn rommet du ser på," sier Nayak. "Hvis du skal gå lysere i stua, vil du gjøre to nyanser mørkere for spisestuen, og hvis du gjør en aksentvegg i en dypere farge, gjør det underverk for å få et rom til å føles rikt."

"Jeg pleier å holde mine større møbler som møbler, tepper eller vindusbehandlinger nøytrale," legger hun til.

insta stories

Ta en titt på noen designeres fargeideer utenom esken:

1. Deep Teal og Cognac

Belysning, glass, rom, interiørdesign, bord, drikkevarer, restaurant, inventar, barware, materiell eiendom,

Sonya Highfield

Disse to rike fargene fungerer alltid godt sammen. "Jeg finner ut at en dyp blågrønn parret med en salbrun eller en myk sennepstone utfyller grå og naturlige tretoner," sier Nayak. "Den har et sofistikert utseende, og de fungerer veldig bra med brune, grå og hvite. Ved å bruke disse nøytrale fargene kan du gjøre alt du vil når det gjelder å legge til tekstur. "

2. Oransje, brun og Chartreuse

Interiørdesign, Rom, Tak, Vegg, Gulv, Interiørdesign, Dør, Sofa, Dekorasjon, Lysarmatur,

Grå Crawford

Brown skaper det perfekte bakteppet for disse to veldig forskjellige, dristige fargene. "Oransje er en veldig individuell farge, hvis jeg skulle legge en Hermès -boks på et bord, så ser det fantastisk ut. Det er en farge du identifiserer deg med, men du vil ikke bli gjennomsyret av det, " Jeff Andrews fra Jeff Andrews Design sier. "Hvis du vil gjøre et snev av farge, bør den være original. Chartreuse er på samme måte og er så undervurdert. Orange og chartreuse liker hverandre. "Men hold deg borte fra pastellorange, gir Andrews beskjed - det er tøft.

3. Smaragd og mynte

Rom, grønt, gulv, interiørdesign, hvit, benkeplate, tak, blågrønn, turkis, interiørdesign,
Interiørdesign av Jeffrey Bilhuber

Thomas Loof

Grønn er en utrolig allsidig farge, og den passer godt til stort sett alle andre farger som forklarer interiørarkitekt, Alexandra Kaehler fra Alexandra Kaehler Design, uansett hvilket rom du bruker den i. "Det skaper stor interesse, og de er begge i den grønne familien, men er så forskjellige grønne metninger, det ser ikke ut som et grønt sirkus," sier Kaehler. Hvis du prøver å få det til å føles lyst og friskt, kan du koble disse to fargene til hvite vegger, eller du kan legge til en dyp grønn med brun og plutselig skaper det en rik, maskulin energi.

4. Dusty Purple, Cream og Taupe

Belysning, Interiørdesign, Gulv, Rom, Grønt, Tak, Stue, Møbler, Sofa, Gulv,

Grå Crawford

Disse drømmende fargene gir et rom et monokromatisk, beroligende utseende. Andrews anbefaler lagdeling av lignende farger for å skape et harmonisk rom. "Å jobbe i en fargefamilie gir en sofistikering som ikke trenger den obligatoriske fargen," sier Andrews. "Jeg elsker en myk og subtil palett, men så legger jeg til litt kant. Ulike teksturer spiller virkelig en viktig rolle hvis du skal gjøre flere nyanser av en farge. Det er teksturen som skiller alt fra hverandre. "

5. Marineblå, hvit og tre

Tre, blå, rom, interiørdesign, hjem, tak, gulv, interiørdesign, stue, gevir,
Interiørdesign av Kim Coleman

James Merrell

Kombinere marineblå og hvit med en valnøttton eller gråaktig tre vil gi den perfekte fargepaletten. "Kontrasten mellom marinen og den hvite lar alt være sin egen stjerne," sier Nayak. "Det lar hvert element skinne. Du kan blande hvilken som helst annen farge der inne, og det vil se enestående ut. "Legg til en metallisk inn som et skinnende gull, messing eller krom, og rommet ser veldig friskt, rent og lyst ut.

6. Gul og grønn

Rom, interiørdesign, gul, stue, møbler, vegg, bord, sofa, interiørdesign, salongbord,

Grå Crawford

Når folk er på utkikk etter en morsom fargefarge, kan du stole på denne retro -kombinasjonen fra 70 -tallet. "Disse fargene fungerer sammen fordi de er små derivater av hverandre. De er i samme palett, men er forskjellige nok til å legge til kontrast, sier Andrews. "Jeg tror for hver lysfarge i et rom må det være noe mørkere for å male det - selv om det ikke er en farge, selv om det er en metallfinish. Det må være dimensjon i et rom. "Bare vær forsiktig med å bruke mønster med disse fargene; ellers kan det se litt ut også retro.

Flere fargeideer fra House Beautiful:

Fargeideer i stua som føles alt annet enn vanlige

Hvordan dekorere med svart og hvitt

12 tidløse malingsfarger

30+ fantastiske fargeideer for hjemmet ditt

Caylin HarrisCaylin Harris er en Emmy-nominert produsent, forfatter, crafter, stylist og merkevareinnholdsskaperen.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.