11 av de mest bisarre forespørslene eiendomsmeglere har hatt fra husjegere

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Husjegere har en tendens til å komme med en liste over krav angående eiendommen de ser på. Dette kan variere fra å ville ha en eiendom med en stor hage til å trenge et hjem som ligger i nærheten av gode skoler.

Eiendomsmeglere er vant til å håndtere alle slags forespørsler, men noen er bare litt utenom det vanlige.

HouseBeautiful.co.uk ba flere eiendomseksperter om å avsløre de mest bisarre eiendomsforespørslene de har mottatt fra husjegere og potensielle boligkjøpere. Les videre for å finne ut hvor rart det blir ...

1. Mange vertikale vegger for bøker

'Vi handlet for en klient i Vest -London som hadde en betydelig boksamling og han trengte mer rettvinklet plass for bokhyller for å imøtekomme bøkene hans. Han bodde alene og var ikke opptatt av antall soverom eller noe annet, han trengte rett og slett rettvinklet veggplass slik at skråtak som takfoten ikke ville fungere. Han var en ekstremt presis herre som var en tidligere bankmann, og han hadde beregnet den nøyaktige veggplassen han nødvendig - enten 80 fot bred og 8 fot høy eller 100 fot bred og 7 fot 6 tommer høy. - Jo Eccles, administrerende direktør på

insta stories
SP Property Group.

bokhylle

clu

2. Stille festpute

'Vi handlet for en 40 år gammel ungkar som hadde som oppgave å finne en festpute hvor han ikke ville forstyrre naboer. Han hadde mottatt klager og falt ut med naboene om støyen han gjorde i forrige hjem. Til slutt sikret vi ham en eiendom på New Kings Road som var over kommersiell. Det ga ham stor sideplass, en betydelig takterrasse, og han hadde sin egen inngangsdør utenfor gaten, så han slapp å dele fellesområder med noen. Jeg dro til innflytelsesfesten hans og kan se nøyaktig hvorfor naboer ikke ville ha ham i nærheten! ' - Jo Eccles.

3. Hjemsøkt hus

Noen av de mest uvanlige forespørslene fra boligkjøpere inkluderer å finne hus som var hjemsøkt eller hadde husnummer som ikke inkluderte tallet fire eller summerer til tallet fire. ' - a Beresfords talsperson.

hjemsøkt hus i svart og hvitt

W. EUGENE SMITHGetty Images

4. Forhåndsvisning av festhuset

'En A-lister fra sportsverdenen så på en eiendom vi solgte i Notting Hill som hadde en fantastisk kjeller med nedfellbar bilheis og Aston Martin, fest/bar-område, dansegulv, svømmebasseng, biljardbord og kino område. Hans forespørsel var om han kunne holde en fest i eiendommen for å vise huset til vennene sine før han kjøpte det. Unødvendig å si, leverandøren takket nei. ' - James Bailey, administrerende direktør i Henry & James.

5. Ingen vindturbiner eller strømkabler

Noen av de mer uvanlige tingene vi har blitt bedt om å finne er en eiendom uten vindturbiner innen 10 miles, selv om de ikke var synlige fra eiendommen.

'Også en annen av våre klienter, som har en alvorlig reaksjon på alt elektromagnetisk, kreves et sted uten mobiltelefontårn, pyloner eller strømkabler innenfor en radius på to kilometer fra eiendommen. Faktisk var de ute etter å koble eiendommen de kjøpte på nytt med den minste mengden elektriske kabler og til og med de de skulle bruke måtte isoleres med gull som tilsynelatende reduserer utslippene. ' - Carol Peett, administrerende direktør på West Wales Property Finders.

Vindturbiner

Valery Inglebert / EyeEm

6. Feng Shui

'Vi har også kunder som bare er interessert i en eiendom med et oppsett som er i samsvar med Feng Shui, så ingen L-formede eiendommer, ingen eiendommer med et soverom eller baderomsdør synlig fra inngangsdøren, må de ha en bred inngangsdør med kjøkken nær inngangsdøren, ha en jevn buet oppkjørsel osv. ' - Carol Peett.

7. God akustikk

'Jeg hadde en gang en forespørsel om et hus med god akustikk - faktisk et stort rom med god akustikk. Han viste forskjellige eiendommer til den potensielle kjøperen og gikk inn i hver eiendom og slo umiddelbart ut et høyt brøl. Det viste seg at han var en operasanger som ofte holdt private konserter i huset hans og ville sørge for at det ville passe regningen. Faktisk måtte huset bestå en audition! ' - Roger Punch, FRICS, konsulent i Marchand Petit.

Profesjonell mikrofon i et innspillingsstudio

arkideaphoto

8. 21 grader Celsius i visningsbil

'Vi hadde en klient for noen år siden som vi arrangerte for å bli chauffert rundt til alle eiendomsbesøkene. Han er en veldig travel mann og hadde mange samtaler å gjøre mellom timene, så vi følte at det var mer egnet til å ha en sjåfør, i stedet for å reise rundt med oss.

'Det er ikke uvanlig i seg selv, men når vi hadde bekreftet at dette ikke var noe problem, og at vi ville ordne det, mottok vi en lang liste med krav fra assistenten hans, for eksempel bilen MÅ være 21 grader Celsius til enhver tid, må ikke kjøre gjennom områder uten telefonsignal, og alle eiendommer må være åpne og klare ved ankomst. ' - Tim Swannie, direktør i Hjemjakt.

9. 50 gråtoner voksen lekerom

'Etter populariteten til 50 gråtoner, ett salg vi ble instruert om, kom komplett med et lekerom for voksne, som alltid var låst under visninger. Da kontrakter ble byttet, ba kjøperne om at rommet skulle forbli uberørt. Kundene våre ble litt overrasket. ' - Paul Cosgrove, direktør i Finlay Brewer.

10. Ingen syn på fly oppe

'Spesialiserer oss på markedet for luksusboliger, mottar vi ofte ekstravagante og bisarre forespørsler fra potensielle husjegere. Dette har så langt inkludert et krav om en privat helikopterplate på en herregård på landsbygda i Surrey og også en garasje som er stor nok til å huse ikke bare to eller tre, men 30 biler!

"Vi hadde også en potensiell kjøper som ønsket at hans nye hjem skulle være så tilbaketrukket at han aldri ville få øye på et fly som flyr over eiendommen." - John Fisher, sjef for landskontoret kl UK Sotheby's International Realty.

Fly, Fly, Flyshow, Fly, Luftfart, Aerospace engineering, Aerobatics, Aerospace produsent, Røyk, Space,

CHRISTOF STACHE / Stringer

11. Selgers uvanlige forespørsler

'Jeg solgte en eiendom for noen år siden i Oxford hvor eieren leide i Wales og "ikke kunne bry meg om å komme tilbake" for å rydde eiendelene hennes. Hun hadde byttet og 48 timer før ferdigstillelsen sendte hun en melding til meg for å gi meg beskjed, vi måtte deretter rydde huset og sende hele partiet til veldedighetsbutikker gjennom Oxford - alle møbler, klær, sengetøy, bestikk - mye.

'Jeg hadde også en blind klient for mange år siden i Marston, Oxfordshire, som hadde en førerhund. Han hadde kastet hundens favorittpinne for henne under spilletiden og fikk den til å sitte fast i et tre, så ba meg klatre i treet for å hente den. Jeg gjør dette behørig i dressen min og de skinnende skoene. ' - Jeremy Turner, fra Turner Properties i Oxfordshire.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Katie Avis-RiordanJeg er nettforfatter på Country Living and House Beautiful

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.