Hvordan få innfelt belysning riktig

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hver uke spør vi designeren Scot Meacham Wood, tidligere Ralph Lauren og nå eier av hans designnavn, et spørsmål fra våre lesere. Denne uken handler det om innfelt belysning. Har du et dekorasjonsdilemma? Kommenter nedenfor, og din kan bli omtalt i en fremtidig del.

Spørsmål: "Hvordan får du innfelt belysning riktig?" -Laura I.

EN:Laura, belysning er alltid en utfordring. For meg handler det om å legge på lyset. La oss prøve å tenke på det når det gjelder et sjakkspill. Jeg bruker vanligvis innfelt belysning i prosjektene mine som "bonde" -belysningen. Det kan være mange av dem, men de bør ikke være de viktigste lyskildene i rommet. Faktisk sørger jeg alltid for at de er på dimmere fordi de ofte gir fra seg et mindre flatterende lys. Deretter legger jeg til noen få lysarmaturer like under øyehøyde, for eksempel godt plasserte bordlamper eller gulvlamper. Og hvis du har plass (og takhøyde), kan du inkludere et sentralt anheng. Å blande disse forskjellige lyskildene vil bidra til å skape en varm glød i rommet.

insta stories

Den viktigste detaljen med innfelt belysning er plasseringen i rommet. Jeg jobber med elektrikeren min for å sikre at de er balanserte og like langt fra hverandre - og at de jobber innenfor rammets arkitektoniske rammer. Jeg liker måten Tobi Fairley har brukt innfelt belysning i denne vakre stuen på bildet ovenfor. Boksarmaturene gir rommet grunnleggende, generell belysning, men bordlampene gir en mer "menneskelig" belysning.

Jubel,
Skotte


Se mer:

Hvordan lager jeg en gallerivegg? >>
Dream Designer Soverom >>
Inne i en leilighet i Tartans, Tweeds og Dark Hues >>
9 måter å reprodusere gamle møbler >>
5 minutter, 5 spørsmål, 1 designer: Tobi Fairley >>

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.