"Fixer Upper" hjem til salgs

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Folk som ønsker å flytte inn i en Chip og Joanna Gaines Oppussingsobjekt originalen har flaks. Ikke bare er dette haglehus og dette ranch hjem for tiden til salgs, men vi har det eksklusive at en moderne bolig fra sesong fire er den nyeste eiendommen som har kommet på markedet.

Du kjenner kanskje igjen hjemmet fra episode seks, kalt "Traditional Goes Ultra Modern" der et ungt par og sønnen deres flytter til China Spring, Texas fra Denver, Colorado i håp om å finne et lavere tempo i livet.

Huseierne, Dean og Brittany Wixsom, sa at de lette etter en stor hage og at en moderne design var et must-have. Nå er det vanskelig å komme forbi i Texas - det er her Gaines spiller inn. De introduserte duoen for et 2731 kvadratmeter stort hjem bygget i 1980 med fire soverom og to bad. Selv om det hadde tonnevis med potensial, så Wixsoms det ikke først, delvis fordi det var så langt fra moderne som du kan komme.

insta stories

Men siden huset var bare $ 275.037 og huseierne hadde et totalbudsjett på 450 000 dollar, de stolte på at Gaines skulle bruke de resterende 175 000 dollar for å gjøre det daterte designet til drømmehuset deres.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se på Instagram

Nydelig, ikke sant? De skyvedører i glass nær inngangen tilbyr tonnevis av fleksibilitet, og er uten tvil den mest unike egenskapen i huset. Når huseierne ønsker å stenge spisestuen eller kontoret kan de, men resten av tiden kan de nyte et åpent oppsett.

Bygning, interiørdesign, eiendom, rom, arkitektur, tak, gulv, glass, hus, belysning,

Magnolia Realty

Tre, gulv, gulv, belysning, interiørdesign, rom, eiendom, løvtre, glass, tregulv,

Magnolia Realty

Tak, rom, bygning, interiørdesign, eiendom, gulv, tregulv, møbler, hus, belysning,

Magnolia Realty

Innerdørene matcher vinduene på utsiden av huset, og skaper en sammenhengende industriell design. Når det gjelder fokuspunktet, er det imidlertid tydelig peis i betong med en skrå utskjæring for ved.

For å være ærlig, er designet ingenting som vi vanligvis ser fra Chip og Joanna, og det er en hyggelig overraskelse.

Gulv, belysning, tre, interiørdesign, rom, gulv, stue, vegg, tak, sofa,

Magnolia Realty

Rom, eiendom, tak, gulv, interiørdesign, bygning, tregulv, vegg, hus, møbler,

Magnolia Realty

Rom, eiendom, benkeplate, bygning, kjøkken, møbler, gulv, interiørdesign, hus, tregulv,

Magnolia Realty

Rom, eiendom, bygning, interiørdesign, arkitektur, hus, eiendom, vindu, hjem, møbler,

Magnolia Realty

Tre, gulv, belysning, rom, interiørdesign, seng, gulv, løvtre, eiendom, tekstil,

Magnolia Realty

Eiendom, bad, rom, interiørdesign, bygning, eiendom, gul, arkitektur, hus, møbler,

Magnolia Realty

Takvifte, Rom, Tak, Eiendom, Mekanisk vifte, Interiørdesign, Hus, Gulv, Møbler, Bygning,

Magnolia Realty

Eiendom, hus, eiendom, hjem, arkitektur, bygning, hage, tre, hytte, fasade,

Magnolia Realty

Treet, eiendom, tomt, eiendom, gress, plen, hage, park, anlegg, woody plante,

Magnolia Realty

Den trekantede eiendommen endte opp med å tilby den rolige omgivelsen huseierne lette etter, og Gaines gjorde innsiden til den moderne boligen de ønsket seg. Men dessverre tar livet Wixsoms i en annen retning, og derfor leter de etter noen til å kjøpe hjemmet sitt.

Hvis du vil snappe det opp for deg selv, gjør det det koster deg 565 000 dollar. Som, i forhold til hvor mye noen mennesker ser å selge sine Oppussingsobjekteiendom for, er en god del.

Relaterte historier

"Fixer Upper" Barndominium er tilbake på markedet

Joanna Gaines forvandlet denne hytta til stunner

Den beste reparatoren av over kjøkkenet noensinne

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør i Hearst.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.