Denne blomsten kan gi deg lykke

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Amazon

French Marigold Sparky Mix Seeds, Over 5000 Seeds by Seeds2Go

Seeds2Goamazon.com

$10.55

KJØP NÅ

Jeg vet ikke om deg, men jeg kan alltid gå på litt ekstra flaks. Noen kulturer tror at marihøner gir flaks og lykke. Men hvordan kan jeg finne de små crawlerne? Prøve Marigolds. De er en av de mange blomster som tiltrekker seg damebugger.

Bonus: morgenfruer er vakre. De kommer i mange farger og er flotte når du ønsker å legge til en farge. Å, og de hjelper også til med å holde mygg unna og andre skadedyr som kan skade alle spiselige planter du har.

Visste du at det er 4 forskjellige typer ringblomster? Sannsynligvis ikke (jeg hadde ingen anelse). I den hensikt at vi skal oppnå lykke, skal jeg bare fokusere på en type morgenfrue: enkeltblomsterblader (også referert til som 'franske' ringblomster). Denne typen ringblomst har en tendens til å ligne en tusenfryd og har en lengre stilk.

insta stories

Du vil plante dine franske morgenfruer i fruktbar jord som ikke er for fuktig. Hvis du har en grønnsakshage, er det det perfekte stedet. Hvis ikke, må du bare sørge for at de får mye sollys og vann i tørre årstider.

Hvis du ikke har en grønn tommel, ikke bekymre deg - det forhindrer deg ikke i å vinne ekstra lykke. Franske morgenfruer er lite vedlikeholdsvennlige og nybegynnervennlige. Med andre ord, du er i ferd med å tiltrekke deg alle marihøner og aaaaall lykken der ute i universet som venter bare på deg.

Marigolds er også tilfeldigvis spiselige (smaken beskrives som "sitruslignende"). Så neste gang du er ute i hagen din, stopp og se om ringblomstene dine har blomstret og gi dem en smak.

Overbevist om at du må begynne å tiltrekke deg damebugger? Skaff deg noen ringblomster her.

Følg oss på Instagram!

Gul, Ansiktsuttrykk, Tegneserie, Linje, Oransje, Smil, Illustrasjon, Font, Grafisk design, Ikon,
Tainaya NashRedaksjonskollegaTainaya Nash er redaksjonell medarbeider i Cosmopolitan som dekker skjønnhet.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.