Nedtelling til jul: 5. desember er for gjester

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

5. desember

Lag et koselig gjesterom

Unn gjestene over natten med nydelig sesongbasert sengetøy, for eksempel Metallic Star -serien fra Neste hjem, fra £ 20 for en dobbel dyne. Eller gjør en ekte uttalelse med Eden print og broderiseng fra Marks & Spencer, £ 49,50, som inneholder robins og grønt løvverk.

Metallisk sengetøy, Neste

Neste

Hvis du trenger en ny seng, Møbler Village har rimelige, men stilige senger inkludert Emily, fra £ 509. Også sofa.com har lansert Henry og Hetty -sengen i en eske - en seng som kan foldes bort til en ottoman, fra 530 pund.

'Gjestene vil sette pris på et avslappende og innbydende fristed. Soverom innredning har fått en lysere, mer uformell følelse denne sesongen, med en overflod av friskt hvitt og naturlig tre, som gir det perfekte grunnlaget for alle fargevalg. Draper fairylights langs sengegavlen for en magisk atmosfære, og injiser grønne innslag ved å dekorere vinduskarmer med sesongens kranser som eføy. ' - Rebecca Maloy, sengekjøper, Furniture Village

insta stories

Fra: House Beautiful magazine - se hele nedtellingen i desember/jan -utgaven nå!

Gi gaven til House Beautiful denne julen - din one-stop-butikk for inspirasjon og praktiske råd.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.