Hvit er den mest populære fargen for barnehager og barnesoverom

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvitt har nå overgått rosa og blått som den mest populære fargen på soverommet for barn.

Hjemrenovering og designplattform Houzz har slått seg sammen med online markedsplass og gjestfrihetstjeneste, Airbnb, for å avsløre øyeblikkets beste barnehagetrender før ankomsten av den tredje kongelige babyen.

Og gjett hva? Stereotypisk "kjønnede" soveromsfarger blir erstattet av populære nøytrale toner.

Forskning fra Houzz UK -samfunnet har avslørt at hvit er den mest populære fargen, med nesten halvparten (49 prosent) av foreldrene nevner det som en dominerende farge på barnets rom, foran blått (42 pr cent).

Airbnb barnehage/barne/barnerom - Paris

Airbnb

Grå (35 prosent) er et annet populært nøytralt fargevalg som kommer foran rosa (24 prosent).

I tillegg velger nærmere to tredjedeler av foreldrene (61 prosent) å omfavne temarom for sine barn, med nesten en fjerdedel (23 prosent) som nevner inspirerende eller pedagogisk innredning som en sentral prioritet kommer til designer barnet sitt rom.

insta stories

Av alle temaene kommer rom med dyr og natur-tema på topp (henholdsvis 30 prosent og 23 prosent), i tråd med prins Georges safari-inspirerte soverom.

Familie ved stranden i Clovelly, barne-/barnehage-/barnerom

Airbnb

"Nøytrale fargepaletter og rom med temaer er begge populære valg blant Houzz -brukere når de designer barnehager," sa Victoria Harrison, redaktør for Houzz UK. 'Vi kan se fra samfunnet vårt at det å lage stilige og holdbare design er en stor prioritet, og det er en stor interesse for å dekorere barnerom. Faktisk er "barns soverom" et økende søkeord på Houzz, noe som indikerer at foreldre ønsker å tilpasse sine små mellomrom. '


De mest populære nyanser

I følge det ledende britiske malingsmerket, Valspar, er landets favoritt kjønnsnøytrale barnehageskygge den myke og beroligende, Rabbit's Foot (R79B).

Valspar -fans på Facebook ble bedt om å stemme på favorittfargen sin fra en shortlist med kjønnsnøytrale nyanser. Andre nyanser som kom på listen var Royal Mews Gold og Soothing Sage, som begge er perfekte for å jobbe inn i en kjønnsnøytral barnehageordning.

Valspar, kjønnsnøytral barnehageskygge - Rabbit's Foot
Kaninens fot

Valspar

Valspar barne-/barnerom - Royal Mews Gold
Royal Mews Gold

Valspar

Valspar barne-/barnerom - Beroligende salvie
Beroligende salvie

Valspar


Hvordan lage en kjønnsnøytral barnehage som varer-av Victoria Harrison

1.Oppretthold din interiørstil - Det er viktig at barnehagen er
plass du gjerne vil bruke tid på, så ikke avvis din eksisterende boligdesign og personlige interiørstil. Å designe dette rommet med et blikk på fremtiden betyr også at du får et rom som vil vokse med barnet ditt, fra de første årene, gjennom småbarnsårene og til og med inn i tweens.

2.Bruk eksisterende stykker på nytt - Inkludere møbler og tilbehør fra andre steder i hjemmet ditt - for eksempel tepper, puter eller en kommode - kan være en praktisk måte å oppnå et kjønnsnøytralt rom på, og vil også sørge for at rommet passer inn i resten av ditt hjem.

3.Velg en allsidig fargepalett -Det er så mange alternativer utover de typisk assosierte kjønnsnøytrale fargene pastellgult og grønt. Myke nyanser av grått og off-white kan gi et allsidig bakteppe, og begge fungerer godt mot friskere, lysere farger som kan tilføres gjennom tilbehør og myke møbler.

KJØP NÅ

Veggklistremerke " Monkeying Around", Houzz Storbritannia
'Monkeying Around' Veggklistremerke, £ 31, Houzz

Houzz

4.Hold det opp - Veggklistremerker og veggdekaler gir en rask og enkel makeover -løsning. Det er mange morsomme og stilige design å velge mellom, og med flyttbare alternativer er det også en flott løsning for leide boliger.

5.Legg til kunstverk - Store innrammede trykk eller plakater kan være en stimulerende og attraktiv funksjon i barnehagen, perfekt for å skape unge fantasier. Fargerike, overdimensjonerte kart fungerer også godt som uttalelsesveggstykker og er perfekte for spirende eventyrere.

Relatert historie

12 beste planter for barnerom

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.