Simba bankferiesalg 2021: Spar 35% på Simba madrasser

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Mens du investerer i en luksus ny madrass er en av de beste tingene du kan gjøre for søvnen din, de pleier ikke å komme billig, med noen av de beste tilbudene som går forbi £ 500 -merket. Derfor er det alltid lurt å vente på salgsperioder-og spennende nok har et av våre favoritt bed-in-a-box-merker, Simba Sleep, redusert prisene med 35% fra i dag til 31. mai.

Jepp, det luksuriøse britiske merket har sjenerøst redusert prisene på alt på nettstedet-det inkluderer prisbelønte madrasser, toppers, puter og sengetøy. En fangst? Du må bruke £ 300 - men egentlig betyr det bare at sengen din må nyte en total makeover, noe som ikke høres så ille ut for oss.

Uansett er det madrassene vi er mest interessert i, og gir oss den beste verdien i rabattperioder. Dette salget er imidlertid spesielt spennende, ettersom Simba har redusert prisen på sin splitter nye Hybrid Luxe -madrass, som bare ble utgitt for et par måneder siden. Det er en mer krone, for £ 1,599 (full pris) for en dobbeltseng, men vi har prøvd det og kan stå inne for det: enhver ryggsmerter vi en gang kan ha opplevd er nå en ting fra fortiden.

insta stories

Hybrid® Luxe madrass

Simbasimbasleep.com

£1,412.66

KJØP NÅ

Denne madrassen er fast og støttende (som du forventer av et produkt med 6000 fjærer), mens den forblir latterlig behagelig. Vi er solgt - spesielt med £ 560 rabatt, noe som bringer prisen ned til £ 1.039. Imponerende besparelser.

Alternativt kan du gå for den klassiske Simba Hybrid. Med rabatten kan du investere i en king-size madrass for litt over £ 600, redusert fra £ 939. Vi vil definitivt sove bedre ved å vite at vi har spart over £ 300 på vår (veldig behagelige) madrass.

Hybrid® madrass

Simbasimbasleep.com

£704.25

KJØP NÅ

Nervøs for å bruke så mye? Ikke vær det. Hybridmadrassen ble vurdert høyt av teamet av testere ved Good Housekeeping Institute, som var imponert over hvordan den bidro til å regulere kroppstemperaturen under søvn.

Det var andre fordeler også. Den fjærende basen reagerer på hver sovende i sengen individuelt, noe som betyr at testerne ikke ble forstyrret da partneren deres veltet - praktisk hvis du eller din ektefelle pleier å være urolige under søvn.

Faktisk vil alle testere anbefale madrassen til en venn. "Nå gleder jeg meg til å gå i seng om natten," sa en. «Jeg skjønte ikke hvor mye en god madrass ville forandre søvnen min. Simba Hybrid er strålende. '

Denne avtalen matcher merkevarens Black Friday -tilbud fra i fjor, så vi tror ikke det er nødvendig vent til november for de beste rabattene hvis du trenger en ny madrass (eller puter, dyner eller topper) nå. Handle Simba Bank Holiday -salget på sin hjemmeside her - eller ta en titt på noen av våre toppvalg nedenfor.

Orbit -vektet teppe

Orbit -vektet teppe

simbasleep.com

£169.00

KJØP NÅ
Hybrid Topper

Hybrid Topper

simbasleep.com

£209.00

KJØP NÅ
Hybrid med Stratos pute

Hybrid med Stratos pute

simbasleep.com

£99.00

KJØP NÅ
Hybrid® Luxe madrass

Hybrid® Luxe madrass

simbasleep.com

£1,412.66

KJØP NÅ

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ


5 eteriske oljer og putesprayer som hjelper deg med å sove

Sleep Soothing Pillow Mist

Sleep Soothing Pillow Mist

thewhitecompany.com

£22.00

KJØP NÅ

Hvorfor ikke unne deg denne luksuriøse beroligende putetåken for uforstyrrede netter. Det er øverst på ønskelisten vår ...

Tisserand Sleep Better Diffuser Oil 9ml

Tisserand Sleep Better Diffuser Oil 9ml

hollandandbarrett.com

£6.95

KJØP NÅ

Hell noen dråper av denne oljen i en diffusor for å roe rommet ditt før du legger deg.

Dr Organic Lavender Sleep Therapy Pillow Spray 75ml

Dr Organic Lavender Sleep Therapy Pillow Spray 75ml

hollandandbarrett.com

£7.99

KJØP NÅ

Spray denne putetåken på sengen din før du sovner, og du vil finne at lavendelduften hjelper deg med å sovne raskt.

Neom Scent to Sleep Essential Oil Blend, 10 ml

Neom Scent to Sleep Essential Oil Blend, 10 ml

Neom Organics Londonjohnlewis.com

£16.00

KJØP NÅ

Denne oljeblandingen er laget med noter av engelsk lavendel, søt basilikum og lavendel, og er perfekt for å transformere luften i rommet ditt.

Tisserand Aromaterapi 3-trinns ritual for å sove bedre 3 x 10 ml

Tisserand Aromaterapi 3-trinns ritual for å sove bedre 3 x 10 ml

Tisserand Aromaterapifeelunique.com

£13.45

KJØP NÅ

Sov bedre med disse tre enkle trinnene.

Fra:God rengjøring i Storbritannia

Charley WardCharley Ward er e-handelsteamets hjemmeforfatter, som dekker interiørtrender, decluttering-tips, bærekraftig livsstil og produktanmeldelser på tvers av Hearst-titlene.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.