Silentnight lanserer velværesamling for å lindre stress

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Silentnight har lansert en ny velværekolleksjon for å lindre stresset i hverdagen - og det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

Etter undersøkelser om at tre fjerdedeler av alle briter selvsaboterer søvnen ved å unne seg dårlige vaner ved sengetid, ønsket Silentnight å gi litt hjelp til de som trenger det.

Utvalget, som starter fra £ 14,99, inkluderer produkter designet for å oppmuntre til gjenopprettende søvn, inkludert vektede tepper (£69.99), kjøleputer (£14.99), lavendel-infunderte puter (£ 15.99), og en pute med kobber. Selv om de alle eksisterer for å fremme mer avslappende søvn, vil kobberpute (£ 14,99) spesielt har som mål å redusere hudimitasjoner, akne -bluss og oppblåste øyne.

'Det er interessant å se at mens så mange av oss ønsker å forbedre søvnen vår, vet de fleste av oss at vår Kveldsrutiner før sengetid påvirker vår evne til å få en god natts søvn, sier Hayley Chaytor, talsmann for Silentnight.

insta stories

'Videre viser vitenskapelig forskning at søvn av bedre kvalitet har fordeler for generell helse og velværeDet betyr at det å sove godt kan gjøre det enklere å oppnå andre oppløsninger. '

Silentnight velvære kampanje

Silentnight

Resultater fra forskningen fant også at 35 prosent av respondentene i undersøkelsen holdes våken pga penger bekymringer, og 34 prosent sliter med å sove med vekten av familiebekymringer. Med den pågående koronapandemien (COVID-19) som påvirker både arbeids- og sovelivet, håper Silentnight at disse produktene vil gi et svar til de som sliter.

Du er bare noen få klikk unna en fredelig, uforstyrret natt ...

Silentnight velvære kampanje

Silentnight

Silentnight Wellbeing Collection er tilgjengelig for kjøp på Argos, Silentnight og Amazon.

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Trenger du noe positivt eller ikke klarer å komme deg til butikkene? Abonner på House Beautiful -magasinet i dag og få hvert nummer levert direkte på døren.


9 måter Feng Shui kan forvandle soverommet ditt

Koselig soverom interiør

Ikke oppbevar noe under sengen

'Ikke en eneste ting!' Brophy sier. Hun legger til at hvert element har sin egen energi, så jo flere ting som er stablet under sengen (selv om det er bare ekstra sengetøy!), jo mindre plass er det for din egen energi å passere gjennom mens du søvn. Dette kan være vanskelig, spesielt hvis du mangler plass, men Brophy sverger på at dette er nyttig for alle, og anbefaler det spesielt for personer som har problemer med å sove.

Minimalistisk moderne soverom

Rengjør og rengjør

Det første trinnet for å skape et rolig og avslappet miljø er å sørge for at omgivelsene er rene og rotfrie. Gjør en dyp rengjøring - trekk alt ut av garderoben din, støvsug under sengen, og utfordre deg selv til å bli kvitt ting du ikke liker. 'Evaluer hva som er rundt deg og la deg selv effektivisere,' sier Brophy. 'Hvis du har klær du vet at du aldri kommer til å bruke igjen, gi dem til veldedighet. Ikke la dem ta opp energien din. '

Rom, belysning, interiørdesign, grønt, gulv, seng, sengetøy, eiendom, vegg, tekstil,

Ikke lev i fortiden

Ifølge Brophy forstyrrer det å holde fast ved fortiden fred i nåtiden. 'Å holde gjenstander ute av plikt eller motvilje til å gi slipp er et problem,' sier Brophy. 'Hvis du har møbler eller kunstverk som du kjempet for at familiemedlemmet skulle få, eller vant i skilsmissesaker, kan du vurdere den energiske kostnaden ved å beholde slike ting.'

Koselig luftig soverom med blå puter

Tenk praktisk

'Praktiske hensyn som er nøye oppfylt, vil øke letthet og ro,' sier Brophy. Andre spørsmål hun anbefaler å stille deg selv: Er det nok plass på hver side av sengen, selv om bare én person sover i den? 'De fleste vil tjene på rom på begge sider,' sier hun. Er det riktig høyde for deg å komme inn og ut av lett? Er det enkelt for alle som sover i sengen, inkludert kjæledyr? Er det attraktivt? Ser det innbydende ut?

Glassvase på soverommet

Ikke hopp over et hodegjerde

Sengens hode skal føles bestemt og målrettet, så det er viktig å ha et hodegjerde. Selv om det er en DIY -oppgave, som å henge stoff på veggen som sengen sitter på, bør det være et klart hode på sengen. "Et hodegjerde skaper en følelse av sikkerhet og hjelper oss å føle oss beskyttet når vi sover," sier Brophy.

Nærbilde av vekkerklokke ved sengen på bordet hjemme

Rett opp alt som er ødelagt

Det er lett å skyve til side problemer i hjemmene våre, som det hvinende dørhengselet du tar en mental notat å ta ta vare på, men ser aldri ut til å fikse det, eller den ødelagte vekkerklokken som er blitt rent dekorative. Brophy foreslår å lage en liste over alt som må adresseres og sette tidsfrister for deg selv for å få det gjort.

Dobbelt soverom med svak belysning

Ikke glem dimmere

'Du bør alltid kunne kontrollere lysnivået på soverommet ditt,' sier Brophy. Hun anbefaler å ha lys på en dimmer, slik at du kan ha akkurat så mye eller så lite lys du vil. 'Belysning har en slik effekt på humøret og energien vår. Jeg ber folk om å kjøpe noen forskjellige typer lyspærer og teste dem, sier hun. 'Se hva slags lys som fungerer best for deg.'

Speil over hvitt skap med roser i soveroms interiør med mønstrede rosa puter på sengen. Ekte foto

Ikke heng mange speil

Hvis du skal ha speil på soverommet, anbefaler Brophy å unngå å henge dem over fra sengen eller overfor vinduene. 'Speil reflekterer energi og lys,' sier Brophy. 'Å kunne se refleksjonen din mens du ligger i sengen kan være distraherende. Og hvis du henger et speil overfor et vindu, reflekterer det lys og kan gjøre det vanskeligere for deg å sove godt. '

Soveromsvindu med utsikt over hagen i et luksuriøst landlig soverom

Ikke spar på komfort

Komfort er et sentralt element i kvalitetshvile. 'Jo bedre du hviler om natten, jo mer avslappende blir dagen din,' sier Brophy. 'Vær oppmerksom på sengen din. Hvis det ikke er behagelig, ville det være en klok investering å skaffe deg den mest komfortable sengen du har råd til. '


Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.