7 beste malingsfarger for alle travle rom, ifølge Dulux

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Fra inngangspartiet til kjøkken, vil mange områder av hjemmet uunngåelig motta flere trafikk enn andre. Når det gjelder å dekorere soner med høy trafikk, bør du vurdere hvilken fargepalett som passer best til ditt rom-og om du kan trenge slitesterk, vaskbar maling.

'Å velge de riktige fargene på veggene dine er avgjørende, enten du ønsker å bringe en følelse av ro i en travel stue eller gi en liten følelse av en gang med mye trafikk,' sier Dulux. 'Siden vi krever mer av hjemmene våre nå mer enn noensinne, har vi valgt syv ideer om fargevalg alt fra dyp marineblå blues til rødme rosa, for å sikre at våre mellomrom ser og serverer sitt beste.'

Ta en titt på de beste fargene for hvert travle rom og hvordan du best kan innlemme dem ...

1Plasser med åpen planløsning

Rom med åpen planløsning gir et glimrende multifunksjonelt familierom. Når det gjelder valg farger for veggen din, anbefaler Dulux å velge delikate rosa nyanser for å 'skape en avslappet, avslappet stemning'.

insta stories

Dulux forklarer: 'For å lagre den rosenfargede plassen, legg til myke teksturer og dukker av mørke rosa. Og til slutt, for å skape kontrast og en moderne vri på fargeskjemaet, legg til skarpe sorte møbler og tilbehør. '

Avbildet: 'Blush Pink' av Dulux Simply Refresh

2Gangen

gangen malt i lys grå dulux -farge med tregulv

Dulux

Ønsker å forvandle din inngangsparti? Som et av de mest trafikkerte områdene i hjemmet, velger du holdbare farger som vil skjule veggfeil.

I følge Dulux er grå en strålende nyanse å velge. 'Go-to-skyggen for stilige rom, grå har blitt en farge med kultstatus, og denne trendy nyansen kommer ingen steder.' I stedet for å velge en hel grå, kan du eksperimentere med farger som rød, mørk grønn eller marineblå for å lage en fabelaktig første inntrykk.

Avbildet: 'Mineral Haze' av Dulux

3Stue

stue med mørk marineblå vegg i safirhilsen fra dulux

Dulux

En humørblå nyanse er en spektakulær nyanse for stue. Hvis en helblå stue føles for dristig for deg, omfavner du et tofarget utseende eller tar fargen inn gjennom tilbehør.

'Legg en slikk av den rike blå nyansen til en vegg eller en "sone" for å lage et trendy multitasking-rom, "foreslår Dulux. 'Når du bruker en mørk palett, vil en kombinasjon av overflater og teksturer også gi dybde til rommet ditt. Haug på saueskinnet. '

Avbildet: 'Sapphire Salute' av Dulux

4Hjemmekontor

soverom med innebygd hjemmekontor

Dulux

I mars 2020 ble hjemmene våre uventet kontorer. Hvis du er så heldig å ha en studieplass (eller et rolig område å jobbe), hvorfor ikke lage en "sone" med en fargeklatt?

Dulux legger til: 'Gi det nøytrale fargeskjemaet et element av interesse med en leken funksjonsvegg. Hvis hjemmekontoret ditt er mindre av et rom og mer av et "mellomrom", gjør denne mønstrede effekten underverk for å "sone" et dedikert rom visuelt til arbeidsområdet ditt. '

Avbildet: 'Naturlig hessisk'og'Dekadent Damson'av Dulux Simply Refresh

5Spiseområde

'denim drift' av dulux blå spisestue med flislagt gulv

Dulux

Legg til en moderne eklektisk stil til din spiseområde med blå vegger. Eksperimenter med en tofarget effekt i 2021-perfekt for å skape umiddelbar effekt i et travelt åpent rom.

For å oppnå dette utseendet, anbefaler Dulux: 'Behold den lysere skyggen på den øvre halvdelen for å øke takets utseende. Ta det et skritt videre og bruk det samme mørkeblå på møblene også. Det vil unngå visuelle forstyrrelser i effekten, slik at mellomrom ser romsligere ut. '

Avbildet: 'Denim Drift' av Dulux

6Kjøkken

grått kjøkken med rosa vegger

Dulux

Kjøkken er for mer enn bare matlaging: de er rom for barn å fullføre lekser, steder å slappe av på slutten av en travel dag og områder å spise sammen med sine kjære. Hvis du planlegger å pusse opp din, vil en lysere palett av rosa, grå og kremer hjelpe deg med å lyse opp rommet.

Avbildet: 'Blush Pink', 'Naturlig skifer', 'Perfekt Taupe' og 'Polert Pebble' av Dulux.

7Barnas lekerom

barnerom med blå og kremvegger dulux

Dulux

Gi de små et eget rom med et gjennomtenkt designet rom. I tillegg til at det er koselig og morsomt, vil det også skape fantasi og kreativitet.

'Kontrastfarger mot dette himmelblå bakteppet for et dynamisk og eklektisk utseende - det tar bare noen få små aksenter for å gi Nordic Sky et helt nytt syn. Lyse puter, blomster og kunstverk kan endres når stemningen tar deg så dykk. '

Avbildet: 'Nordic Sky' av Dulux

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Liker du det du leser? Nyt House Beautiful magazine leveres rett på døren din hver måned med gratis levering i Storbritannia. Kjøp direkte fra utgiveren til den laveste prisen og gå aldri glipp av et problem!

ABONNERE

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.