Trader Joe's selger et nytt sommerlys for mindre enn $ 5

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Det er et nytt sommerlys å svømme over, og det kommer forresten Handler Joe's. I slutten av juni kunngjorde den budsjettvennlige dagligvarekjeden ankomsten av deres Peach Black Tea Scented Candle. I følge Trader Joe's, dette duftende lyset vil raskt fylle plassen din med "duften av fersken fersken og oh-så-litt-astringent svart te."

Hvis duften for Handler Joe's siste utgivelse har ikke helt spilt deg inn, prisen vil sannsynligvis gjøre det. Peach Black Tea Scented Candle er tilgjengelig i butikkene for bare $ 3,99 (for et 5,7 oz stearinlys). Og du trenger ikke å bekymre deg for kast eller brenningstid med dette lyset. Dette velduftende funnet fra Trader Joe's kan skryte av en imponerende brenntid på omtrent 20 timer og "godt kast".

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

insta stories

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Trader Joe's (@traderjoes)

"Og mine damer og herrer, la oss bare si at i likhet med hele vårt utvalg av lysarmaturer, har dette lyset et godt kast," en beskrivelse på Trader Joes nettsted leser. "Lukk øynene, og du sverger på at du sitter på trinnene på en sørlig veranda ved solnedgang og nipper til fersken iste i den varme sommerbrisen."

Sørg for å få hendene på Trader Joe's Peach Black Tea Scented Candle fort, for akkurat som sommeren vil dette lyset ikke være der for alltid.

Følg House Beautiful på Instagram.

Danielle HarlingHelgeredaktør/bidragsforfatterDanielle Harling er en Atlanta-basert frilansskribent med en forkjærlighet for fargerikt utformede rom, håndverkscocktailer og online vindushandel (vanligvis for budsjettknusende designerhæl).

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.