Brexit -debatt: Inn eller ut? Hvorfor du bør stemme i EU -folkeavstemningen

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Torsdag 23. juni markerer dagen da statsminister David Cameron vil avholde en folkeavstemning om hvorvidt Storbritannia skal forlate EU med 28 land.

Den endelige avgjørelsen vil påvirke vårt lands langsiktige fremtid.

Fra kvinners rettigheter til økonomisk sikkerhet, helligdager, lover, boliger, karrierer, migrasjon og investeringer, er det mange faktorer å vurdere for begge sider av argumentet. Denne uken har våre bladutgivere, Hearst Magazines UK, holdt en EU -folkeavstemningsdebatt kl Hearst HQ i London.

Panellistene var:

I

* June Sarpong, TV -programleder og styremedlem i Britain Stronger in Europe.

* Richard Reed, medgründer av Innocent Drinks og nestleder i Britain Stronger in Europe.

UTE

* John Mills, gründer, Labour -donor og direktør for Labor Leave.

* Suzanne Evans, tidligere nestleder i UKIP.

Oppsummer hele debatten ved å bruke #HearstEUDebate via Twitter.

Fugleperspektiv av London eiendom

dynasoarGetty Images

I mellomtiden, mot slutten av debatten,

insta stories
Richard ba en lidenskapelig bønn om å sørge for at alle generasjoner - inkludert tusenårene - møtte opp til valglokaler å avgi sin viktigste stemme.

'På en upartisk måte, hvis du virkelig kan gå inn for at folk skal stemme, gjør det-og jeg tror vi alle er enige om dette, det er den største avstemningen vi ser på. Dette er ikke et stort valg, dette er ikke politikk som vanlig. Det er politiske partier på begge sider, over spekteret.

'Dette handler om landet vårt, dette handler om fremtiden vår, og hver enkelt persons stemme er like viktig som alle andres. I et stortingsvalg kommer det ned på noen få stemmer og noen få marginale seter. Dette er virkelig sant demokrati, så vær så snill å gjøre alt du kan for å få folk til å stemme, for vi vil ha et avgjørende svar uansett. '

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun er opptatt med å avdekke morgendagens største hjemmetrender mens du leverer stilig rominspirasjon, små plassløsninger, enkle hageideer og turer rundt i de hotteste eiendommene på marked.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.