Slik rengjør du sølv

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Polering av familiens sølv er ikke et problem de fleste av oss har i disse dager, men hvis du bruker sølvsmykker (eller spiser med sølvbestikk), vet du at det raskt kan bli flekkete, flekker eller bli riper. Her er hva ekspertene til Good Housekeeping Institute sier om at det skal se bra ut.

• Smykker

Du kan kjøpe spesifikke mikrofiberpussekluter som er designet for fine gjenstander. Vi anbefaler å bruke disse Smykker poleringskluter fra Town Talk.

Alternativt kan du bruke en dyppekurv for å løse opp flekker og smuss fra delikate smykker som er vanskelig å rengjøre ordentlig på grunn av formen og størrelsen med en klut. Dette fungerer bra for bestikk også. Vi vil anbefale Goddards sølvdip.

• Tørke støv

Sølv er et mykt metall, så vær forsiktig så du ikke gnir for hardt. Bruk rette, jevne slag - aldri gni sølv på tvers eller med en roterende bevegelse.

Disse myke bomullene sølvpussekluter er den ideelle måten å støve og polere mer delikate gjenstander. De er også rotfrie, og holder hendene rene.

insta stories

• Polering av sølv

Bruk en av følgende metoder:

Metode én

En krem ​​eller flytende polsk kan kjøpes fra de fleste supermarkeder for rundt £ 3 og anbefales ofte av produsenter av fine sølvtjenester. Disse produktene er ideelle for moderat flekkete varer.

La det tørke til et fint, pulverformet belegg, og buff deretter med en myk, tørr klut.

Metode to

Skummende pasta er ideell for bestikk og for å dekke større gjenstander, for eksempel fat. Dette multimetallskum by Hagerty vil gi et nytt liv til de mest elskede tingene dine, og kan brukes på rustfritt stål og sølv.

Påfør pastaen med en fuktig svamp og skum på et skum. Skyll i vann og tørk grundig. Sprayer er også gode for å dekke store områder, og vattering er tilgjengelig for sterkt flekkete gjenstander.

Nærbilde av skje i eske

Merethe Svarstad Eeg / EyeEmGetty Images

Metode tre

For et hjemmelaget alternativ med ting du allerede har i skapet, lag en pasta med tre deler bikarbonat av brus til en del vann. Påfør med en lofri klut eller papirhåndkle og skyll deretter.

Alle rengjøringsprodukter i sølv du trenger

Hagerty Silver & Multimetal Foam

Hagerty Silver & Multimetal Foam

Hagerty

£14.79

KJØP NÅ
Town Talk Silver Poleringsklut

Town Talk Silver Poleringsklut

Town Talk

£5.50

KJØP NÅ
Goddards Long Term Silver Polish

Goddards Long Term Silver Polish

Goddards

£3.00

KJØP NÅ
Mikrofiber poleringsklut

Mikrofiber poleringsklut

Town Talk

£2.75

KJØP NÅ

Liker du denne artikkelen? Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få flere artikler som dette levert rett til innboksen din.

MELDE DEG PÅ

Fra:God rengjøring i Storbritannia

Verity MannVerity Mann er sjef for testing ved Good Housekeeping Institute, hvor hun overvåker drift og strategi på tvers av alle vurderingskategoriene.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.