Bachelor Sean og Catherine Wedding Colors

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Oppdaget da Bloomingdale registrerte seg for deres kommende bryllup, kunne vi ikke unngå å spørre Sean Lowe og Catherine Giudici om hjemmets fargepalett, hvordan de blander forskjellige dekorasjonsstiler, bryllupsinnredning og mer.

SeandandCatherineHB

Hilsen av Charisma

Hvilke farger foretrekker du på soverommet ditt?

Vi liker hvitt sengetøy på et soverom fordi det er beroligende, men også lyst. Charisma Isabella -sengen i hvitt som vi valgte har vakre detaljer. Vi pleier da å bruke fargerikt eller teksturert tilbehør for å gjøre hjemmet vårt mer dynamisk.

Har du noen råd til par når de registrerer seg?

Det er så hyggelig at folk kjøper gaver til deg for å starte livet ditt sammen! Vi prøvde å velge klassiske varer som vi alltid vil elske som også har en sans for vår sære natur. Det er ingen regel for registrering - kjøp det du liker og det som gir mening for deg og livet ditt!

insta stories

Hvordan har du gått på kompromiss med forskjellige dekorasjonsstiler? Noen råd du kan dele?

Heldigvis har vi en veldig lik stil og smaknivå. Hvis det er noe noen ikke liker, er det bare å fortsette å lete til du finner noe du er enig i. Det er så mange flotte hjemmeartikler på markedet akkurat nå, du kommer garantert til å finne noe dere begge liker.

Hva er fargevalget for bryllupet ditt?

Vi fokuserer på gull, rosegull og rødme som fargene for bryllupet. Gull er en av de mest sexy fargene. Det er også et symbol på hvor vi forlovet oss - i Thailand!

Se flere flotte produkter:

25 fantastiske ting for 2014
12 personlige feriedager

Designbloggere forutsier topptrender for 2014

Camila Alves på juledekorasjon og gave

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.