Grand Designs Kevin McCloud avslører den vanlige feilen som selvbyggere gjør

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Hvis jakten på drømmehuset ditt viser seg å mislykkes, kan de som har tid og penger vurdere å bygge sitt eget hus.

Kanal 4 Grand Designs, presentert av Kevin McCloud, følger de på veien for å realisere drømmen om å bygge sitt eget hjem, og med Kevin for hånden til gi sine vismenn råd og trygghet, han vet altfor godt om fallgruvene selvbyggere bør unngå.

Den vanligste selvbygningsfeilen kommer imidlertid ned på å ikke være realistisk nok. Kevin forklarer at selv om overtillit og selvtillit er nødvendig for å ta et så stort prosjekt som å bygge et hjemme, må det være et element av praktisk og bevissthet om de mange hindringene som kan komme i vei.

Selvbygd landsted

Peter CadeGetty Images

'Av menneskene vi har filmet, tror jeg at den vanligste feilen er en som er så knyttet til menneskets natur og overtillit,' begynner Kevin. 'De av oss som er velsignet med en viss grad av selvtillit, er veldig nervøse for tanken på å gå i gang med et prosjekt som dette. Og de som gjør det, pleier å være ganske godt bemyndigede individer.

insta stories

'De fleste vi filmer har en grad av selvtillit, det er det som har dem der i utgangspunktet. Det bringer med seg en tro som jeg hører igjen og igjen, som er: "Dette prosjektet kommer til å komme inn i tide og på budsjett." Og svaret mitt er: "Jeg har egentlig aldri sett et prosjekt gjøre det". '

For flere råd om selvbygging, les Charlie Luxtons beste tips om hvordan du administrerer et selvbyggende budsjett.

Grand DesignsOnsdag 19. september kl. 21.00 på kanal 4


Relatert historie

Kevin McClouds største eiendomssvikt

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.