Denne enkle vaskeritrikken gjør at du aldri mister en sokk igjen

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hvis du er som meg, har du mistet din rimelige andel sokker gjennom årene. Noen ganger vil en enkelt sokk bare mystisk opp og forlate kofferten mens du reiser, noe som forårsaker ubalanse i sokkeskuffen. Men de fleste ganger mister du en sokk eller to av syne når alt du prøvde å gjøre var å rengjøre og ta vare på dem. Vi snakker om uhellene med å vaske med den beryktede sokkespisende tørketrommelen.

Vi har alle vært der: Etter vaskeri, når du bretter opp og legger de varme, lavendelduftende eiendelene i skuffene sine, vil du legge merke til at noe er på gang. Med bare en blå sokk i hånden, vil du skure vaskekurven og området rundt på jakt etter matchen... men ingenting. Du vil lure på om du droppet sokken mens du reiste fra vaskerommet/ vaskerommet til soverommet ditt. Eller kanskje, den gjemmer seg fortsatt i tørketrommelen. Hvis du er heldig, kan du enkelt hente den. Men i mange tilfeller forsvant den sokken etter at du gikk bort fra tørketrommelen. Det er over. Sokkene har delt seg.

insta stories

Heldigvis, Reader's Digest foreslått en enkel måte å sørge for at du aldri mister en annen sokk i vaskerommet igjen: fest dem sammen! Publikasjonen foreslår at du bruker en nål i rustfritt stål (da den ikke ruster i vaskemaskinen) for å feste parene dine mens du samler opp lasten din.

Gjennom vask og tørk vil sokkene forbli sammen - kompis -systemet på sitt beste. I tillegg kan du til og med holde dem festet til det er på tide å ha på seg, for å holde sokkeskuffen mer organisert.

Selv om det kan virke som en no-brainer, vil du bli overrasket over hvor mange ting du glemmer når du har en stor gjøremålsliste. Her er 25 flere geniale hushacks som er totale spillvekslere.

Følg House Beautiful på Instagram.

Kelly CorbettNyhetsforfatterKelly er nyhetsforfatter på House Beautiful, hvor hun dekker litt av alt fra dekorertrender og produkter du må ha, til alt som inkluderer smultringer eller glitter.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.