Beautiful House

Hvordan Renovere

Hva er en Jib Door?

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Dør, produkt, rom, bilens eksteriør, gulv, dørhåndtak, arkitektur, møbler, husdør, løvtre,
Designet av Andrew Howard Design i samarbeid med Cronk Duch Architecture, skjuler vegglisten jibedøren slik at den smelter inn og skjuler pulverrommet.

Lucas Allen

Hvis du noen gang har valgt a dør for ditt hjem, vet du at mulighetene er nesten uendelige: nederlandske dører, franske dører, skyvedører, lommedører - og listen fortsetter. Men hvis du nylig har hentet vår siste utgave (og hvis du ikke har gjort det, hva venter du på?) Har du kanskje lagt merke til at vi satte søkelyset på en mindre vanlig dør. Den aktuelle portalen: jib -døren.

Så hva er det egentlig? Vel, dens mangel på anerkjennelse er ganske passende, siden jib -dørens hovedattributt er dens evne til å blande seg inn. I hovedsak er det en dør som er montert rett inn i veggen-og ofte uten maskinvare-i hovedsak gjør det "usynlig". Fortsett å lese for alt du trenger å vite om å designe og installere en jib dør.

insta stories

Hva du skal vite fremover

Hvit, gul, rom, oransje, vegg, interiørdesign, hylle, trapper, bygning, møbler,

Trevor Tondro

Jib -dører som virkelig kamuflerer i veggen krever spesielle hengsler. Soss hengsler er flotte fordi de er skjult mellom karmen og døren, og fungerer som et trekkspill. Prisene varierer, selv om de pleier å koste rundt $ 30 stykket. Det er verdt kostnaden hvis du vil ha et hengsel som er helt usynlig når døren er lukket (se et eksempel i rommet ovenfor designet av Alexander Doherty). Et annet godt alternativ er a svinghengsel installert i toppteksten.

Rom, tak, interiørdesign, bygning, belysning, gulv, møbler, vegg, arkitektur, gulv,

Emily Minton Redfield

Når du har bestemt deg for et hengsel, vil du jobbe med en dyktig snekker som kan forberede døråpningen slik at åpningen passer akkurat til døren, og dermed skylles med veggen når den er lukket. Å starte på nytt er mye enklere enn å prøve å ettermontere en jib -dør i en eksisterende vegg og ramme. Også å velge en berøringsbar fjærlås vil bety at du ikke trenger å legge til en knapp, slik Andrea Schumacher gjorde for studien ovenfor.

Velge din forkledning

Rosa, rom, møbler, interiørdesign, stue, vegg, bord, hjem, hus, tak,

Luke White

Designer Barry Dixon bruker dem for eksempel til å forringe oppmerksomheten fra rom som ikke er design-viktige. "Jeg gjorde jib -dører for kappeskapene, så de forsvant inn i veggfargen min," forklarer han hjemmet fra juni -utgaven vår. I mellomtiden, i en datters muntre, rosa soverom (vist ovenfor), gir en jib -dør inngangen følelsen av en magisk slags hemmelig gang.

jib dør ideer

Heidi Geldhauser Harris

Selv om Dixons dører er ganske minimale, er det ikke uvanlig at jib -dører har mer ornamentikk. Noen ganger vil designere lage en jib -dør i karmstøping, og kamuflere den videre til det intetanende øyet ved å blande den inn i den omkringliggende arkitekturen og møllearbeidet. Eller, som tilfellet er i denne spisestuen designet av Clary Bosbyshell, vil de bruke det samme veggmaleriet for å skape en sømløs overgang.

Andre alternativer å vurdere

Bokhylle, hyller, bibliotek, hylle, offentlig bibliotek, bygning, møbler, bok, boksalg, publikasjon,

PHILIPVILE

Mens jib -dører er vakre, er det andre måter å skjule rom og dørene som fører til dem. Tast inn Murphy dør. Disse er flotte fordi de, i likhet med jib -dører, smelter rett inn i omgivelsene. Men de har også den ekstra bonusen med ekstra lagringsplass, noe som gjør dem til gode kandidater til hjemmekontorer, studier og stort sett hvor som helst som trenger ekstra hyller.

Du kan velge mellom en rekke stiler på Murphydoor.com; Enhetene kommer også med detaljerte instruksjonsmanualer hvis du klarer utfordringen med å installere din selv.

Trapper, møbler, bygning, hylle, interiørdesign, arkitektur, rom, hyller, design, gulv,

Sarah Hebenstreit

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er en forfatter og redaktør med base i New York, som dekker design, interiør og kultur.
Hadley MendelsohnSeniorredaktørHadley Mendelsohn er seniorredaktør i House Beautiful, og når hun ikke er opptatt av å besette alt dekorrelatert, kan du finne henne som skurer vintage-butikker, leser eller snubler om fordi hun sannsynligvis mistet henne briller igjen.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.