Disse oppvarmede tøflene er designet for å holde tærne varme

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Hvis tærne alltid fryser når været begynner å kjøle seg ned, vil du gjerne dra til Amazon: nettbutikken selger oppvarmede tøfler som holder føttene varme hele tiden falle og vinter.

Amazon

Warmies Tøfler

Intelexamazon.com

$18.51

KJØP NÅ

"Warmies" er skapt av merket Intelex, og er plysjtøfler som du kan varme opp i mikrobølgeovnen for å holde føttene varme og for å lindre hverdagssmerter. I tillegg er de fylt med korn og tørket lavendel. Så når du varmer dem, vil de ikke bare varme opp tærne, men de vil også slippe en avslappende duft. Du har også muligheten til å fryse tøflene for ekstra smertelindring.

Høyt vurderte og rimelige tøfler har fått et Amazon Choice-merke. Og det er lett å se hvorfor: mer enn 650 kjøpere har gitt tøflene en femstjerners vurdering. Så hva sier kundene om dem? I tillegg til å holde føttene varme, er tøflene supermyk og koselig. "Disse fungerer veldig bra," skrev en kunde. "Jeg har problemer med at føttene blir kalde og holder meg våken om natten. Hvis jeg legger dem i mikrobølgeovnen i et par minutter, kan jeg stikke dem på føttene og sovne. "Merk: En håndfull av anmeldelsene advarer om at tøflene ikke er ment å gå rundt i.

insta stories

Tøflene kommer i fire farger og design, inkludert grå, dyreprint, krem ​​og hvit med grå prikker. De varierer i pris fra $ 18 til $ 19,99. Og i henhold til produktbeskrivelsen er de en størrelse som passer til de fleste, som inkluderer størrelse 6 til 10.

Selv om de kanskje ikke er de fleste fasjonable tøfler, de er de varmeste og koseligste. Sjekk de ut her- tærne dine vil takke deg om vinteren.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.