Asian Lady Beetles er den dårlige versjonen av marihøner - Slik blir du kvitt dem

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Amazon

Asian Lady Beetle Killer

P F Harris Mfg COamazon.com

$12.99

KJØP NÅ

Når det gjelder bugs, har marihøner et ganske sterkt rykte. Sett på som et tegn på lykke til, og som ofte vises i barnebøker og tegneserier, er disse rød- og svartflekkede insekter har mange flotte kvaliteter: De jakter på skadedyr som bladlus, edderkoppmidd og melete insekter som ellers ville ødelegge din planter og hager.

Men, det er faktisk en dårlig en slags marihøne der ute-de som kan bite og være aggressive, er skadelige for hunder, invaderer hjemmet ditt og etterlater en illeluktende gulaktig sekret som kan flekke vegger og møbler. De kalles Asian Lady Beetles og ble først introdusert for Nord -Amerika i 1916 for å bekjempe bladlus - men nå er de enda mer et problem fordi de har overhalet den innfødte arten, og vår hjem.

Mens Asian Lady Beetles også roper på skadedyr som skader hagen vår, oppveier ulempene deres langt fordelene. Her er nøyaktig hvordan du forteller om du har å gjøre med en god slags marihøne eller en dårlig slags marihøne, og hva du skal gjøre med det.

insta stories

Hvordan kan jeg se forskjellen mellom innfødte marihøner og asiatiske ladybiller?

Asian Lady Beetles ser nesten identiske ut med innfødte marihøner når det kommer til farge, men det er en særegen markering som vil gjøre det enkelt å se forskjellen mellom de to. På den svarte delen rett bak insektets hode vil du legge merke til en hvit "M" -formet markering-det er et tegn på at du har å gjøre med en asiatisk damebagle, ifølge Granen.

Asiatisk damebille på kvist nær Minnesota River
Ser dem? På vanlige marihøner er hele delen svart.

BobGrifGetty Images

Hvordan bli kvitt asiatiske ladybiller?

Hold dem utenfor! Sørg for at alle vindus- og dørskjermene er i god form, og dobbeltsjekk områder som skorstein, ytterkledning, ventiler, ledninger og andre steder du tror insekter kan komme inn i hjemmet ditt. Hvis de ender med å komme inn, Orkin anbefaler å støvsuge dem (tømme posen umiddelbart etterpå), eller feie dem opp i en søppelpanne og sette dem ut igjen.

Disse feilene formerer seg raskt, så hvis du merker noen få hjemme, må du handle raskt. Ring ditt lokale skadedyrbekjempelsesfirma, for det vil ikke vare lenge før du har en fullstendig invasjon.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.