En trådløs Dyson -støvsuger er til salgs på Amazon

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Alle trenger en god vakuum. Enten du er en forelder som rydder opp i barns rot, eller eieren av en (veldig søt), men også villfellende hund, er et vakuum viktig for å holde plassen ren og levelig. Heldigvis for oss er det et høyt vurdert vakuum i salg akkurat nå Amazon, så rene gulv er bare en "Legg i handlevogn" -knappen unna.

Med Dyson V8 Absolute Cordless Stick Vacuum trenger du ikke bekymre deg for å holde deg innenfor en viss avstand fra et uttak, snuble over ledningen eller dra den rundt. Det forvandles også til et håndholdt vakuum, perfekt for vanskelig tilgjengelige steder og raske rengjøringer.

Arm, støvsuger, maskin,

Amazon

Jeg håper for din skyld at du aldri støvsuger i 40 minutter, men hvis du noen gang skulle finne på å gjøre det-vil Dyson levere så lenge med sitt litiumionbatteri. Det "falmfrie suget" varer opptil 25 minutter med det motoriserte gulvverktøyet festet.

insta stories

V8 Absolute Cordless Stick Vacuum

Dysonamazon.com

$489.00

KJØP NÅ

Dyson er laget med en fancy HEPA -filtrering, som "fanger opp allergener og driver ut renere luft enn luften du puster," i henhold til beskrivelsen.

Vakuumet har et kraftig sug og et "direktedrevet motorhode" som dyprenser tepper og suger opp dyrehår. Det myke rullerenshodet lar Dyson fjerne fint støv og store rusk fra harde gulv.

Før du bruker den for første gang, krever vakuumet minimum fire timers lading. Etter det vil du imidlertid være på vei til skinnende rent etasjer!

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Maya McDowellMaya McDowell er assisterende redaktør i HearstMade.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.