Hvert kjæledyrforeldres drømmehjem trenger et doggy -rom

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Livet handler ikke bare om å overleve (selv om noen mandager kan føles slik) - det handler om å blomstre, og drømmehuset ditt burde gjøre det lettere for deg, ikke vanskeligere. Av denne grunn, House Beautiful Whole Home Project prøvde å lage et konsepthjem som virkelig var et fristed for egenomsorg-for alle i familien din. Furry inkludert.

Mens studier har vist det å ha et kjæledyr kan hjelpe deg med å leve lengerDaglige oppgaver med omsorg for et kjæledyr-konstant støvsugning av hundepels, tørking av gjørmete potetrykk og/eller tørking av sikling-kan være utmattende. Løsningen? Et "doggy -rom" designet spesielt med de furureste, mudderest og mest slobbery mutter i tankene.

Men ikke bekymre deg, det er faktisk fantastisk. Annet enn sengen, bolle og bånd, og BAXTER tapet, du ville aldri vite at den var beregnet på en hund - og kanskje til og med vil kreve rommet selv.

insta stories
Rom, eiendom, møbler, interiørdesign, hjem, gul, gulv, hus, bygning, vindu,

Victoria Pearson

Rommet er perfekt, med en vegg av vinduer som kan åpnes for å være den mest iøynefallende doggy -døren du noen gang vil se. Legg til den koselige sengen og skapet - ideelt for å skjule mat, godbiter, leker og annet kjæledyrpynt - og det er drømmeferien for valpene dine.

Så elegant som rommet er, er det også lekne innslag, som denne egendefinerte hundebeinristen fra Arkitektonisk grill:

Hundegrill

Sean Sullivan

En av de mest geniale - men enkle - ideene er å bytte inn en tradisjonell dør for en halv dør. "Jeg elsker at jeg kunne sette valpen min her når hun er gjørmete, lukke halvdøren og vite at hun ikke er bak en lukket vegg," sa Sherry Hart, en av HB Whole Home sine interiørdesignere.

HBX110118_076

Victoria Pearson

Selv om du kjenner at kjæledyret ditt føles trygt og sikkert uansett hvor du forlater det, er halve kampen, er det definitivt en annen grunn til bekymring å holde rommet rent. Heldigvis et spesielt kjæledyr badekar og dusj med DXV inventar gjør kampen så mye enklere - både på ryggen og ditt ellers rene hjem.

Etter å ha vasket og tørket valpen din, fortjener du å kaste inn håndkleet... og du kan, bokstavelig talt. Rommet har også en LG stabelbar vaskemaskin/tørketrommel, klar til å takle skitne håndklær, hundesenger og til og med gymtøy.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Følg House Beautiful på Instagram.

Taylor MeadTaylor er frilansskribent, redaktør og leder for sosiale medier for merkevarer og publikasjoner om skjønnhet, velvære og livsstil.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.